Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 100. den (11.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při kvadratuře mezi Sluncem a Plutem važte všechna ultimáta, která dáváte. Pokud nechcete ztratit tvář, musíte je dodržovat, i když se vám nehodí.

Býk

Přemýšlíte, zda se pustit do renovací nebo důkladné přestavby. Momentálně však můžete jen shromažďovat informace. Rozhodnutí nechte na příští týden.

Blíženci

Když nemůžete aktivně pomoci, alespoň neraďte. Vaše rady jsou sice rozumné a k věci, ale lidé by na ně mohli reagovat neobyčejně naštvaně.

Rak

Kvadratura Slunce s Plutem patří k těm náročnějším. V práci dostanete úkol, na který se necítíte, ale který z nejrůznějších důvodů odmítnout nemůžete.

Lev

Průšvihy samy od sebe nezmizí. Musí se řešit. Naštěstí rychle pochopíte, co máte dělat, abyste jejich negativní dopad snížili na naprosté minimum.

Panna

Vykašlete se na všechno, co je nepodstatné. Podstatná je pro vás jenom láska, které se musíte věnovat bez ohledu na jinak důležité pracovní úkoly.

Váhy

Dech vám vyrazí rozhodnutí pracovního kolegy. Vytknete mu, že na vás nemyslí. On sice uzná, že máte pravdu, ale přesto své názory změnit nechce.12.4 - ČtvrtekZachovejte si co nejlepší mezilidské vztahy. Obvykle ústupní nejste, ale tentokrát se musíte překonat. To, co nezvládnete bojem, získáte vlídností.

Štír

Pozor dávejte při řízení. Musíte myslet nejen za sebe, ale i za jiné. Bude lepší, když budete na místě trochu později, než s rizikem o minutu dříve.

Střelec

Požadavky, jež na vás v práci mají, jsou stále intenzivnější. Dosud jste si říkali, že se to dá zvládnout, ale teď o svých silách začínáte pochybovat.

Kozoroh

Pozornost věnujte hlavně svému soukromému životu. Při trigonu mezi Venuší a Marsem bez problémů posunete všechny své vztahy o pár stupňů výš!

Vodnář

Na to, abyste něco utajovali, vás neužije. Dopředu všechny upozorněte, že s vámi o tom, co chtějí přece svým okolím skrýt, nemají pro jistotu mluvit.

Ryby

Večer, kdy bude Luna ve vašem znamení, počítejte s únavou. Dobrý důvod, abyste veškeré starosti přehodili na zbytek rodiny a sami v klidu odpočívali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA