Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 94. den (5.4.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Víkendová akce, na kterou jste měli jet, se odvolává. Nahlas to neříkáte, ale v hloubi duše jste rádi. Stejně by to byla spíše povinnost, než zábava.

Býk

Všechno se vám mění přímo před očima. Naštěstí se nenecháte znervóznit. Stáhnete se do pozadí a se zájmem čekáte, jak se nepřehledná situace vyvine.

Blíženci

Hlavně si dejte pozor na partnera a jeho nápady. Mluvit dokážete tak přesvědčivě, že vás dovede i tam, kam byste se vy sami nikdy nevydali.

Rak

Z posezení s kamarády se raději vymluvte. Proběhlo by pod vlivem doznívající kvadratury mezi Merkurem a Saturnem a nic dobrého by z něj nevzešlo.

Lev

Při Luně ve Střelci vsaďte na velkorysost. Když se vám někdo přijde za své jednání omluvit, dál to nerozebírejte. Omluvu přijměte a pokračujte dál.

Panna

Neděláte náhodou stále stejné chyby? Zkuste se zamyslet nad schématy, do kterých vždycky znovu zapletete, a po zralé úvaze se vydejte jinou cestou.

Váhy

Může se stát, že se naštvete sami na sebe, ale tím by to taky mělo končit. To, co se stalo, berte jako velice užitečnou i když tvrdou životní lekci.

Štír

Uvažujte o nákupu nového auta. Není to na to, abyste rovnou šli a nějaké koupili, ale můžete shánět informace a třeba se i objednat na zkušební jízdu.

Střelec

Při Luně ve svém znamení jste roztržitější, než obvykle. Pro jistotu nepoužívejte ani platební karty. To, že byste popletli PIN, je skoro jisté.

Kozoroh

Hlavně si nenechte namluvit, že se máte mírnit v projevech. Jakmile usoudíte, že si situace zvýšení hlasu vyžaduje, nadechněte se a jděte do toho.

Vodnář

Se státními autoritami se raději nehádejte. Na světě jsou možná lidé, kterým podobné jednání projde, ale vy k nim bohužel nepatříte a patřit nebudete.

Ryby

Kolem druhé odpoledne si hlídejte emoce. Luna je v kvadratuře s Neptunem a vy byste mohli vynadat někomu, kdo je v celé věci naprosto nevinně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA