Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 1. měsíc (1.1.2019 - 31.1.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Vaše pracovitost se projevuje zejména ve chvíli, kdy všichni ostatní odpočívají a myslí jen na zábavu. Není tedy divu, že se na vás a vaše aktivity dívají dost nerudně. Mají pocit, že se na jejich úkor zviditelňujete. Když jim budete chvíli marně vysvětlovat, že to neděláte proto, že byste museli, ale proto, že vás to baví, mávnete rukou a necháte je, ať si myslí, co chtějí. Ukáže se to jako ta nejlepší taktika.

Býk

Dlouhé zimní večery jsou pro vás tím nejkrásnějším, co se dá v této době zažít. Nejspokojenější byste byli doma, kde byste si mohli v klidu číst a k tomu přikusovat něco dobrého. Bohužel se najde spousta lidí, kterým vaše pohoda leží v žaludku. Takoví vám pak budou večer volat a otravovat vás s pracovními záležitostmi, které by klidně mohly počkat do rána.

Blíženci

Plesová sezóna ve vašem případě začne hned po svátcích. Počítejte se spoustou pozvání na večírky všeho druhu. O tom, že byste zůstali doma, nemůže být řeč. Oblečte se tak, aby vám to opravdu slušelo, a vyrazte mezi lidi. Bude to velice užitečné. V neformálním prostředí bez problémů navážete kontakt s lidmi, kteří jsou jindy kvůli svému postavení naprosto nedosažitelní.

Rak

S hodnocením toho, co děláte, to nepřehánějte. Aktuálně máte pocit, že toho děláte zbytečně málo a že byste měli být po všech stránkách lepší. Zkuste na sebe být alespoň trochu laskavější! Momentálně není na trhání rekordů vhodná doba. Svou nevhodně směrovanou aktivitou byste navíc udělali více škody, než užitku. Držte se zkrátka! Litovat nebudete.

Lev

Peníze, které jste koncem roku získali na odměnách a ve formě dárků, musíte investovat rozumně a vhodně. Neuděláte chybu, když si za ně koupíte něco, po čem toužíte a na co byste jindy neměli. Je naprosto jedno, zda to bude počítač, nový mobil, nebo vytoužený šperk. V každém případě si však dobře spočítejte, na co máte. Půjčky si musíte tvrdě zakázat!

Panna

Obvykle novoroční předsevzetí sice neuzavíráte, ale tentokrát byste měli. Konečně máte šanci posunout svůj život směrem, který jste si vysnili. Musíte však přemýšlet nad tím, co to udělá s partnerem a zbytkem rodiny. Vaše nápady ohledně doplnění vzdělání v cizině se jim nemusí moc líbit. Mají pocit, že jim unikáte někam, kam za vámi nemohou, a bojí se, abyste jim neutekli navždy.

Váhy

Ať se v práci děje cokoli a vy máte úkolů až nad hlavu, jsou věci, na které si musíte najít čas. Jednou z nich je setkání s přáteli. Kamarádi, s nimiž jste se při hektickém závěru minulého roku nesešli, vám budou volat. Domluvte si s nimi schůzku, na kterou se určitě vypravíte. Lidé, kteří vám vzorně stojí po boku už několik let, si takový přístup nepochybně zaslouží!

Štír

Přemýšlejte nad novým vybavením domácnosti. Některé věci, které už dosluhují, byste měli nahradit novými. Výběru věnujte pozornost, ale v žádném případě s ním zbytečně neotálejte. Na začátku měsíce můžete využít velice výhodných výprodejů. Kdyby celkové výdaje přesahovaly peníze, které máte k dispozici, klidně sáhněte do úspor. Bude to velice rozumná investice.

Střelec

Na to, abyste správně posoudili lidi, s nimiž se seznamujete, potřebujete dostat do rovnováhy emoce a zdravý rozum. Navíc byste měli dát patřičný prostor intuici, která hraje v jejich správném hodnocení nemalou roli. Navíc se musíte chovat jinak, než míváte ve zvyku. Místo obvyklého pohybu ve světle ramp se spíše stáhněte do pozadí a pozorujte, co se děje. Intuice vás povede tím nejsprávnějším směrem.

Kozoroh

Úvahy o tom, že je potřeba, abyste si našli novou práci, nabývají na naléhavosti. Dojde vám, že nemůžete pasivně čekat, až se váš osud a tím i život změní, ale že v tomto ohledu musíte projevit aktivitu sami. Nebude to vůbec obtížné. Jakmile uděláte první krok, budou rychle následovat další. Je jen potřeba, abyste projevili sebevědomí. Potenciální zaměstnavatel musí pochopit, že tím, že vás zaměstná, může jen získat!

Vodnář

Přemýšlejte o tom, jak alespoň trochu uvolnit vztah, který máte ke své původní rodině. Je to opravdu potřeba. Na vaši přítomnost si moc zvykla a to, že jí pomůžete se všem, do čeho se vašim příbuzným nechce, považuje za něco tak samozřejmého, že se za to ani neděkuje. Pokud si chcete sami sebe vážit, a zároveň chcete, aby si vás vážili i vaši milí, musíte se začít chovat jinak!

Ryby

Pohled na účet vás vyloženě nadchne. Je vidět, že hospodaříte tak dobře, že vaše úspory ani svátky a oslavy neohrozily. Teď však marně přemýšlíte, co s penězi dělat. Pokud chcete uskutečnit svůj dlouhodobý zem a koupit si kus vlastní půdy, narazíte na velice zajímavou šanci. Všechno si důkladně prohlédněte a promyslete. Když pak usoudíte, že na to máte, seberte odvahu a jděte do toho!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA