Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 46. týden (13.11.2017 - 19.11.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Nabídka na kurz tantrické masáže, se kterou váš miláček přijde, není zdaleka tak mimo, jak se vám na první poslech zdálo. Navíc vás partner, jehož jste až dosud považovali za tak trochu vágního, mile překvapí svou aktivitou: nejdříve vám vysvětlí, jak to v takovém kurzu vypadá, pak vám sdělí, kolik to stojí, a pak vám vysvětlí, že vám chtěl ušetřit práci a rozhodování a proto vás tam rovnou přihlásil

Býk

Je potřeba, abyste svého miláčka vyloženě brzdili. Jeho nápady jsou sice objektivně vzrušující, ale jejich realizací můžete narazit víc, než si dokážete představit; jeho vášeň pro milování na místech, kde vás může kdykoliv někdo přistihnout, sice chápete, ale podřizovat se jí nesmíte. Chvíle, kdy by kvůli vám do kina zvali policii, by byla opravdu hodně nepříjemná.

Blíženci

Lidí, kteří naletěli někomu na to, co považovali za lásku, a pak toho trpce litovali, je i bez vás dost. Uvědomte si to zejména ve chvíli, kdy po vás člověk, kterého jste čerstvě poznali, bude jako důkaz lásky vyžadovat hodně odvážné erotické fotky nebo dokonce videa. Opravdu se nemáte za co stydět, ale přesto bude lepší, když ho s jeho požadavky pošlete ještě dál než do háje.

Rak

Sex vám poskytuje spoustu energie, bez které se v tomto týdnu neobejdete. Týká se to zvláště neděle, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Marsem a Plutem a kdy hrozí, že z únavy uděláte něco, čeho budete upřímně litovat. Kdybyste však nedělní ráno věnovali erotice, napětí by se rozpustilo, vy byste získali potřebný nadhled a možnost, že uděláte zásadní chyby, by se snížila na minimum.

Lev

Hlavně si uvědomte, že patříte k po všech stránkách výjimečným lidem. Pravidla, která platí pro obyčejné smrtelníky, ve vašem případě nefungují ani omylem-zatímco kamarádi si sex se svými expartnery nemůžou vynachválit, vy se něčemu takovému vyhýbáte důsledně a obloukem. Jednoznačná nabídka sice v tomto směru nejednou zazní, ale vy ji dokážete odmítnout

Panna

To, že se vám do erotiky nechce, je celkem dobře vysvětlitelné. Může za to značné pracovní nasazení, na které reagujete únavou a nechutí k jakékoliv aktivitě. Potíž začne ve chvíli, kdy miláček usoudí, že se ve vašem případě jedná skoro až o chorobu a začne přemýšlet, jaké léky do vás dostat. Po týdnu však naštěstí následuje víkend, kdy si odpočinete a všechno doženete tak, aby pochopil, že farmacie není potřeba.

Váhy

Když vám miláček v erotickém životě vytýká lenost, není to tak úplně nepravda. Moc rádi se necháte svádět a opečovávat, ale když máte aktivitu projevit vy sami, moc se vám do toho nechce. Možná by bylo lepší, kdybyste alespoň přes víkend trochu změnili přístup. To, to, že miláčkovi nabídnete masáž jako první, je z vaší strany malý ústupek, který však bude mít na váš další erotický život vysoce pozitivní vliv.

Štír

Námaha je námaha, ať ji postupujete kdekoliv. Život vám dokazuje, že je naprosto jedno, zda ze sebe zbytečné kalorie dostanete v posilovně nebo v posteli. V posilovně bude vaše námaha pod vedením trenéra strukturovanější a propracovanější, ale v posteli si zase s miláčkem užijete podstatně více zábavy. Je jen na vás, pro co se rozhodnete a čemu dáte v tomto týdnu přednost.

Střelec

To, že své vlastní erotické problémy nemáte, ještě neznamená, že je nemusíte řešit. Stačí, když se vám začne svěřovat kamarád, jehož koníčkem je převlékání do dámských šatů nebo jiná podobná kratochvíle. Budete mít sice co dělat, abyste se nezačali nahlas smát, ale nakonec se ovládnete, v klidu ho vyslechnete a dokonce mu dobře poradíte, co má se svými potížemi dělat.

Kozoroh

Když miláček začne během prodlouženého víkendu mluvit o tom, že je váš erotický život nudný a že byste ho podle jeho názoru měl zpestřit, opravdu si nedělá legraci. Až později vám dojde, že by byl rád, kdybyste si pozvali kamaráda a vyzkoušeli lásku ve třech. Ještě víc vás však dorazí ve chvíli, kdy pochopíte, že má vhodného kamaráda nejen vybraného, ale je s ním už i předběžně domluvený.

Vodnář

To, že jste sami, ještě neznamená, že musíte trpět frustrací z nedostatku sexu. Když k sobě budete upřímní, přiznáte si, že vám nynější stav v podstatě vyhovuje. Protože nemáte partnera, není nikdo, kdo by vám mluvil do života a radil, co máte dělat. Když se však stane a vy pocítíte touhu po sexu, je kolem spousta lidí, kteří na takový pokyn čekají a pro vaši spokojenost udělají víc, než si vůbec dokážete představit.

Ryby

O víkendu, kdy ve znamení Štíra probíhá novoluní, se máte opravdu na co těšit. Vy dokážete dát erotice to, co by se dalo bez přehánění označit jako duchovní rozměr. Miláček pak sám přijde na to, že takto obohacený sex obohacuje jak jeho, tak vás. Kdybyste si své postřehy dokázali sdělit nahlas a slíbit si, že si takové milování čas od času zopakujete, bude to vynikající!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA