Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 48. týden (27.11.2017 - 3.12.2017)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

To, že miláček otevře víno, opravdu nemusíte brát jako signál, jímž vám dává najevo své erotické choutky. Je daleko pravděpodobnější, že si s vámi chce jenom povídat a probrat všechno to zajímavé, co se mu v posledních dnech stalo. To, že nakonec skončíte v posteli, je za daných okolností naprosto přirozené. Vyslechnete historky o tom, s čím musel zápasit, a usoudíte, že sex je nejlepší způsob, jak ho utěšit a vrátit mu optimismus.

Býk

Zkuste změnit přístup, který k miláčkovi máte! Přiznejte si, že jste mimořádně dobří v odhadování erotických tužeb, o které se vás zatím neodhodlal požádat. Bude to velice zajímavý zážitek. Partner si bude myslet, že má vedle sebe v posteli jasnovidce. Vy si pak budete říkat, že u člověka, který je tak průhledný jako váš miláček, je odhad všech jeho přání vlastně velice snadný.

Blíženci

I když jde o týden, kdy je váš partnerský sektoru silně obsazený, k sexu se raději nenuťte. Jakmile by partner zjistil, že ho máte jako další ze svých četných povinností, byla by po veškerém souladu rázem veta. Když ale počkáte do víkendu, kdy se do vašeho partnerského sektoru propracuje i Venuše, můžete se těšit na sex, který bude po všech stránkách dokonalý a bude se líbit jak vám, tak miláčkovi.

Rak

Důvodem pro vaše trochu nejisté chování v oblasti erotiky jsou vaše předchozí negativní zkušenosti. Bude chvíli trvat, než pochopíte, že jste konečně narazili na partnera, který se v tom nejlepším slova smyslu liší od těch, s nimiž jste měli zatím co do činění. Kdybyste se rozhodli, že se k miláčkovi budete chovat jinak, než dosud, bylo by to velmi rozumné rozhodnutí.

Lev

S experimentováním to nepřehánějte. Miláček sice tvrdí, že by byl moc rád, kdybyste ho překvapili, ale ve skutečnosti po ničem takovém netouží. Mluví tak jen proto, že má pocit, že se od něj žehrání na partnerskou nudu tak nějak očekává. Když si jeho řečí nebudete všímat a v erotice budete i nadále provozovat lety vycizelované a tedy prověřené stereotypy, bude to nejlepší.

Panna

I když se dny, kdy je Slunce ve Střelci, považují za uspěchané, v do erotiky si žádný spěch, kvap ani zmatek pustit nesmíte. I když vás miláček přesvědčuje, že na hlouposti a zbytečnosti není čas, trvejte na řádné a vynalézavé předhře. Miláček bude nejdříve trochu rozpačitý, ale pak ho akce strhne a on najednou na to, že původně neměl čas ani náladu, rád a s chutí zapomene.

Váhy

To, že máte miláčka opravdu rádi a to, že mu chcete dát svou lásku řádně ohnivým způsobem najevo, ještě neznamená, že to na něm musí být vidět ještě i v příštích týdnech. Stav, který byste sami označili jako unešení vášní, je sice pěkná věc, ale nic se nemá přehánět. Když bude miláček z vaší postele vstávat okousaný a plný modřin, může být sex sebelepší, ale on bude přesto naštvaný.

Štír

Jde o týden, kdy bude sex spíše snem než realitou. Ráno budete vstávat s obtížemi a lechtivé návrhy, s nimiž miláček přijde, nebudete kvůli ospalosti a celkové nenaladěnosti skoro ani chápat. Když ale počkáte na večer, bude všechno rázem jinak. Budete plní sil a chuti do života. Problém však nastane s miláčkem, který na tom večer bude zhruba stejně tak dobře, jako jste vy byli ráno.

Střelec

Úvahy o tom, že byste přestavěli byt a pořídili si oddělené ložnice, nabývají na obrátkách a zároveň i na důrazu. Bylo by moc dobré, abyste si uvědomili, že miláček na nich netrvá proto, že vás rád nemá, ale právě proto, že vás rád má. Moc by chtěl, aby romantické kouzlo, které vás kdysi dalo dohromady, vydrželo co nejdéle. Pochopte jeho strategii a aktivně se zapojte do přestavování bytu a zařizování své vlastní ložnice.

Kozoroh

Když miláček přijde s tím, že byste si měli vyzkoušet trochu tvrdší sex, předem se ho zeptejte, jak si to vlastně představuje. Chtějte od něj co možná nejpodrobnější pokyny, v jejichž rámci se budete pohybovat. Kdybyste vy přitvrdili víc, než by se miláčkovi líbilo, mohl by z toho být nejdříve docela pěkný sex. Následně byste však dostali vynadáno za to, že jste to přehnali a že o vašem milování věděl celý dům.

Vodnář

Klidně se pusťte do toho, co jste dosud nezkoušeli a co jste považovali za něco, co byste vy dva v posteli nikdy nedělali. Oba to nějak zvládnete, ale když pak miláček poznamená, že nechápe, co na tom lidi vlastně mají, budete s ním muset souhlasit. Následně se oba domluvíte, že se pomilujete ještě jednou a tím se vrátíte do starých kolej a osvědčených kolejí.

Ryby

Jednou ukončené vztahy už dál nepěstujte ani v případě, kdy by byl sex, který jste spolu měli, naprosto skvělý a po všech stránkách vynikající. Je pravda, že lidem moc neradi ubližujete. Právě proto byste si ale měli uvědomit, že tím, že ve svém bývalém partnerovi podporujete dojem, že by váš vztah mohl nějakým způsobem pokračovat, mu ubližujete zdaleka nejvíc.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA