Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 33. týden (13.8.2018 - 19.8.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Když vám miláček začne vysvětlovat, že sex nebude (nebo bude ve značně omezené míře), protože mu na něj nezbývá čas, neptejte se, co se děje. Znáte ho a víte, že nic neříká jen tak. Ve skutečnosti chce, abyste mu řekli, že žádné omezení erotiky nepřipadá v úvahu a začali ho dobývat ještě usilovněji, než obvykle. Dopřejte mu, co potřebuje, a společně si to krásně užijte.

Býk

Člověka, který se vám začne chlubit svými pracovními výkony a neustále bude zdůrazňovat svou spolehlivost, v klidu a soustředěně vyslechněte. Tím byste však měli skončit. Na jeho erotické podněty raději nereagujte. Na přednášky o tom, že ho sexem a milováním jenom zdržujete od práce a plnění velice důležitých povinností, nejste a nebudete ani trochu zvědaví.

Blíženci

V úterý a ve středu, kdy Luna prochází vaším sektorem lásky a romantiky, zapomeňte na svůj smysl pro humor. K miláčkovi se chovejte pokud možno něžně a na jeho adresu zbytečně nevtipkujte. Vy byste tím sice nic zlého nemysleli, ale on by to vnímal naprosto jinak. Když do vašeho vztahu vnesete kromě humoru i něhu, bude to mezi vámi rázem daleko lepší.

Rak

Myslíte si, že byste zápas s pokušením bez problémů zvládli? Je to omyl. Hned na začátku týdne se přesvědčíte, že situace je daleko složitější, než jste si mysleli. Stačí, aby po vás vyjel člověk, který patří ke kamarádovi nebo k příbuznému. Velice dobře si uvědomujete, co tím riskujete, ale stejně si nedokážete poručit a jeho erotické nabídky odmítnout. Může vás utěšit, že to bude opravdu stát za to!

Lev

I když chcete do sexu přinést vzrušení a překvapení, které tam miláček tolik postrádá, velkého nadšení se nedočkáte. Miláček má pocit, že byste se mu měli věnovat víc a intenzivněji, a jen mu dovolit, aby si vaše něžnosti vychutnával. Zkuste navrhnout kompromis. Jeden den se budete věnovat vy jemu a druhý den vám to stejně velkorysým způsobem vynahradí. Navrhnete mu to?

Panna

O tom, že se v posteli má a dokonce musí mluvit, nepochybujete. Tentokrát byste se ale měli hlídat. Hrozí, že v neděli, kdy se Merkur obrací do přímého chodu, na sebe prozradíte daleko víc, než je rozumné. Miláček by vám kladl otázky, vy byste se mu svěřovali - a na závěr byste na sebe prozradili daleko víc, než je rozumné a pro váš budoucí partnerský soulad vhodné.

Váhy

Osud se k vám chová tak trochu zlomyslně. Některá vaše přání vám může splnit v míře, která překonává všechno, co jste si dovedli představit. Pokud si přejete partnera, pro kterého bude sex tím nejdůležitějším v životě, můžete si být jistí, že ho dostanete. Problém je v tom, že sex kromě vás může a většinou i bude provozovat s každým, kdo mu jen přijde pod ruku.

Štír

Jde o týden plný zajímavých erotických snů. Ty zvlášť krásné se vám budou zdát ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna ve vašem znamení. Jejich obsah vás velice překvapí. Na rozdíl od ostatních, kdy je hrdinou krásná neznámá nebo tajemný princ, v nich bude hrát hlavní roli váš vlastní letitý partner. To, co s vámi ve snu dělá, však patří do kategorie, kterou jste se svým partnerem dosud nepoznali.

Střelec

Využijte každé příležitosti, kdy se můžete k miláčkovi přitulit. Ještě lepší bude, když mu přitom do ucha zašeptáte něco velice vzrušujícího. Jeho rychlá a velice ohnivá reakce vás mile překvapí. První slovo stačí k tomu, aby nechal všeho, na čem aktuálně pracuje, a zatáhl vás do postele. Na místě samotném by to bylo sice ještě lepší, ale taky by z toho mohlo být veřejné pohoršení.

Kozoroh

Když nevíte, jak se s partnerem domluvit, zapněte intuici. Když jí dovolíte, aby vás vedla, poradí vám velice dobře. Budete přesně vědět, co dělat, abyste ho získali. Přesto (nebo právě proto) byste si však měli dávat pozor. Hrozí, že v něm vašem milování vyvolá bouři citů, která ho s vámi spojí způsobem, jež bude daleko pevnější, než jste čekali.

Vodnář

Nechcete si vytvářet svůj soukromý erotický anatomický atlas? Využijte Lunu, která je v sobotu večer a v neděli ve vědychtivém Střelci, a začněte na něm pracovat. Dotýkejte se svého miláčka na různých místech a zaznamenávejte si hladinu jeho vzrušení. Kdybyste mu při tom ještě zavázali oči, mohla by se z toho vyvinout velice vzrušující erotická hra.

Ryby

Vaše milování konečně začíná vypadat tak, jak jste si vždycky představovali. Mars, který se vrátil do Kozoroha, se postará, aby sex probíhal daleko pomaleji, než obvykle. Navíc dokážete bez problémů namíchat správný koktejl z vášně a něhy. Když vám miláček řekne, že mu víno z vaší sklenice chutná jako pravý nápoj lásky, nedělá si legraci. Víno tak nejen chutná, ale navíc na něj i na vás přesně tak působí.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA