Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 05. týden (27.1.2020 - 2.2.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Když vám miláček začne vysvětlovat důvody svého jednání, nerozčilujte se. Když se místo toho zklidníte a necháte ho domluvit, bude to daleko lepší. Pak svorně zkonstatujete, že šlo o klasický zlom, který váš vztah posunul o patro výše. Zejména o víkendu, kdy bude už Venuše nadobro ve vašem znamení, si uvědomíte, že jste opravdu najeli na nový level.

Býk

Když miláček přijde s tím, že byste si měli promluvit o dovolené, neříkejte, že je to brzy. Taky mu nevysvětlujte, že na nic takového nemáte. Váš protějšek by vás nenechal ani domluvit. Potom vás bude přemlouvat, abyste při výběru místa svou fantazii nijak nekrotili. Až později pochopíte, že vám i sobě chce dopřát něco, co jste dosud brali jako svůj nesplnitelný sen.

Blíženci

To, že se vám líbí někdo, koho se dosud nikomu nepodařilo získat, ještě neznamená, že se to nepodaří ani vám. Je však potřeba, abyste si ještě před prvním krokem uvědomili veškeré své kvality. Máte vlastnosti, vám vaši pozici v boji o jeho srdce zásadně posílí. Na rozdíl od jiných máte totiž pochopení pro jeho touhu po svobodě a taky mu ji v dalším životě dopřejete.

Rak

Venuše, která prochází Rybami, vás nutí, abyste se na lásku podívali trochu jinak. Navíc pochopíte, že je potřeba, abyste začali klást důraz na jiné věci, než jste kladli dosud. Kdybyste ještě dokázali mávnout rukou nad dosavadními neshodami a rozhodnout se, že se už k příčinám vašich dosavadních neshod už nikdy nebudete vracet, bude to naprosto skvělé.

Lev

Láska by pro vás měla být zdrojem klidu. Ta vaše vám zatím přináší jen stres a pochybnosti. Neustále přemýšlíte, zda jste na tom pravém místě s tím pravým člověkem. V tomto směru bude zásadní úplněk, který v neděli probíhá ve vašem znamení. Pod vlivem jeho energie se rozhodnete k zásadní změně. V tom, jak to mezi vámi fungovalo dosud, už pokračovat nemůžete.

Panna

Středeční sextil mezi Merkurem ve vašem partnerském sektoru a Uranem z vás vytáhne to, o čem jste dosud jen snili. Fungujete naprosto jinak, než jste zvyklí! Nad láskou ani nad ostatními vztahy zbytečně nepřemýšlíte, ale vrháte se rovnou co akce. Díky tomu si poprvé po dlouhé době vychutnáte stav, kdy bude mezi vámi a miláčkem ve všem podstatném i nepodstatném jasno!

Váhy

O budoucnosti vašeho vztahu neuvažujete. Nepovažujete to za nutné. Když o něčem takovém chce začít mluvit miláček, dáte mu najevo, že se vám podobná komunikace vůbec nezamlouvá. Ze zkušeností víte, že z podobných řečí většinou nikdy nic pozitivního nevzejde. Navíc jste se konečně naučili vychutnávat to, co se děje taky a teď, a nečekat na budoucnost.

Štír

Mezi pondělním a pátečním podvečerem, kdy sbíráte z jedné strany přízeň Merkura a z druhé pozitivní energii Venuše, se vám v lásce daří naprosto všechno přesně tak, jak si přejete. Pokud na někoho zaměříte svou pozornost, můžete si být jistí, že se chytí a že vám ji daleko intenzivněji opětuje. Dejte si jen pozor, abyste to s množstvím těch okouzlených nepřehnali. I váš den má jen čtyřiadvacet hodin a všechno se do něj vtěsnat nedá!

Střelec

Jediné, na co si musíte dávat pozor, je vaše vlastní pusa. Ta (nejen) v tomto týdnu funguje jako váš největší nepřítel. Partnerovi můžete říct v dobrém úmyslu něco, co jste sice vy nijak zle nemysleli, ale co on nedobře pochopil. Vy mu pak budete vysvětlovat, že si to špatně vyložil, ale on se bude zlobit dál. Nebylo by lepší, kdybyste se podobnému scénáři raději vyhnuli?

Kozoroh

Čas na lásku byste si měli udělat hned v pondělí ráno. Luna bude ve vašem sektoru lásky a romantiky. Vy pak dokážete svému miláčkovi říct pár něžných slov tak, aby to nevypadalo, jako byste si z něj dělali legraci. On na ně zase oplátkou dokáže odpovědět tak, aby vás ani na chvíli nenapadlo, že by to mohl myslet i jinak, než naprosto vážně. Bude to prostě krásný start do krásného týdne!

Vodnář

S tím, že láska vnáší do života radost a štěstí, souhlasíte. Zároveň však dodáváte, že hodně záleží na člověku, který vám lásku nabízí. Když zjistíte, že vám ji vnucuje někdo, koho nemůžete ani vidět, a kdo má ještě pocit, že byste mu za projevy jeho zájmu měli být vděční. Ozvete se důrazně a nahlas. Dotyčného pošlete do háje a ani na chvíli vám to nebude líto.

Ryby

Lásce a práci na stabilizaci svého vztahu byste si měli udělat čas od úterý do pátku. Využijte dnů, kdy budete ve vašem znamení jak Merkur, tak Venuše. S miláčkem se dokážete nejen logicky bavit a plánovat s ním budoucnost, ale zároveň se mu dokážete dát najevo své city tak, aby ho to vyloženě nadchlo. Skoro je vám líto, že tak krásné dny mají svůj konec...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA