Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 06. týden (3.2.2020 - 9.2.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Potíže ve vašem vztahu mohou pramenit ze zdroje, který byste nikdy nepředpokládali. Velice rychle pochopíte, že váš miláček nepřemýšlí v první řadě o tom, co si myslíte vy, ale že mu především záleží na názoru, který mají jeho kamarádi. Nerozmlouvejte mu to. Stačí, když se postaráte, aby mu s vámi bylo lépe, než je mu s nimi. Naštěstí to pro vás nebude nic nezvládnutelného.

Býk

Nechcete si čekání na lásku zkrátit něčím, co vás baví a co vás zajímá? Máte na to plné právo! Trápení s láskou, které střídala nuda, jste si užili už dost. Kdybyste konečně přijali pozvání lidí stejné krevní skupiny, cítili byste se rázem mnohem lépe. Navíc byste koncem týdne mohli zjistit, že vlastně o lásku nemusíte usilovat, protože jste ji právě objevili.

Blíženci

Před tím, co se děje ve vašem srdci, nemáte kam utéct. Nezbude, než abyste se zastavili a přiznali si pravdu. Zkonstatujete, že jste se na smrt zamilovali do někoho, kdo si sotva uvědomuje, že vůbec existujete. Pokud s tím chcete něco udělat, musíte rychle vymyslet účinný plán. Naštěstí máte důvtipu na rozdávání a dobrých nápadů nepočítaně.

Rak

Jakmile vám partner slíbí, že vás něco naučí, vypadá to sice jako skvělý nápad, ale skvělé to vůbec není. Partner se bude předvádět a dělat ze sebe odborníka, zatímco vy se budete stresovat. Nebylo by lepší, kdybyste si na učení našli někoho, s kým nemáte vůbec nic společného? Miláčka si pak necháte jen na lásku a na to, abyste mu mohli povídat, jak se vám daří.

Lev

Máte šanci prokázat, že řeči o vaší velkorysosti nejsou vůbec přehnané. Když miláček provede něco, co si podle vašeho mínění zaslouží negativní komentář, ukažte, že to zvládnete, a zůstaňte zticha. Jde o záležitost, o které byste neměli mluvit teď ani později. Pro vašeho partnera to bude poučnější, než napjatá atmosféra, kterou byste svými káravými slovy vyvolali.

Panna

Z miláčka, s kterým jste kdysi začínali, toho už moc nezůstalo. Všichni říkají, že se změnil a ptají se, zda je to vaší zásluhou. Vzápětí se začnou zajímat o způsob, kterým jste toho docílili. Marně jim vysvětlujete, že jste nic takového dělat nemuseli, protože jste jeden druhého měnili navzájem. A přistupovali jste k tomu tak jemně, že ani jeden z vás nezaregistroval, že se něco takového vůbec děje...

Váhy

Do boje o srdce svého miláčka se nepouštějte. Nemělo by to cenu. Pokud má někdo pocit, že by vás mohl s úspěchem vystřídat někdo jiný, dokážete mu upřímně popřát štěstí. Vy jste se totiž poučili ze svých životních zkušeností. Dobře víte, že člověk, o kterého jste usilovali, vám nikdy do života nic dobrého nevnesl. Teď jste se rozhodli, že dáte šanci jen tomu, kdo bude usilovat o vás!

Štír

O víkendu, kdy je Luna ve vašem znamení, máte v lásce šanci na pozitivní změny. Konečně získáte člověka, o kterém jste dosud jenom snili. Potíž se však skrývá ve Slunci, které aktuálně prochází vaším sektorem rodiny. Pro jistotu počítejte s tím, že jste si našli člověka, který má rodinu jako svou nejvyšší metu a který ji chce. A to, že vy na celou věc můžete mít jiný názor, ho vůbec nezajímá.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy Luna prochází vaším sektorem profese, máte co dělat, abyste mezi vámi a partnerem udrželi pohodu a klid. Hlavně se nenechejte strhnout k jednání, kterého byste později upřímně litovali! Když miláčkovi začnete vysvětlovat, že ho živíte, zatímco on si v klidu žije na váš účet, je to špatně. A když se pak miláček opravdu naštve, je to jen přirozené.

Kozoroh

To, že jste partnerovi jednou rozmluvili jeho životní plány, které považujete za riskantní, ještě neznamená, že můžete tuto oblast svých životů už napořád uzavřít. Zejména ve středu a ve čtvrtek je možné, že se problém ještě jednou vrátí a dopadne na vás dvojnásobnou silou. Vy si pak uvědomíte, že tentokrát musíte partnerovi dovolit, aby se rozhodoval sám. Vy pak můžete jen doufat, že se rozhodne dobře.

Vodnář

Kdybyste si mohli vybrat, co byste k letošním narozeninám opravdu chtěli dostat, moc byste si přáli větší stabilitu pro váš partnerský vztah. Zatím máte pocit, že vy sice máte jasno, ale váš miláček pořád ještě neví, zda jste pro něj opravdu ten ideální partner, nebo zda by se měl ještě poohlédnout jinde. Zkuste mu vysvětlit, že vy jste si jistí a že byste byli moc rádi, kdyby si byl co nejrychleji stejně jistý i on.

Ryby

Na to, abyste ve vztahu něco řešili, jste unavení. Navíc jste tak trochu rezignovali na to, že by se mezi vámi dvěma mohlo něco zásadního změnit. Kdybyste však vydrželi do víkendu, kdy bude Luna ve Štíru, mohlo by to být jinak. Při troše snahy by váš vztah brzy získal nový rozměr. Pak by stačilo, kdybyste si řekli, že se máte opravdu rádi a že chcete i dál zůstat spolu.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA