Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Horoskop lásky - na 07. týden (10.2.2020 - 16.2.2020)

Rádi byste se dozvěděli, jestli se vám bude tento týden dařit? Přečtěte si náš týdenní horoskop. Naše partnerské horoskopy lásky vám prozradí, čemu se tento týden nevyhnete. Vyberte si podle znamení týdenní horoskopy lásky, které vám napoví, jak na tom v následujících dnech s láskou budete. Vždy je dobré vědět dopředu, na co se máte připravit.

Beran

Láska vám do života sice vnáší neopakovatelná kouzla, ale kromě toho se může postarat i o neopakovatelné průšvihy. Uvědomte si to dřív, než se rozhodnete, že navážete něžný kontakt s někým, kdo je z druhého konce světa a v nesnázích. Zejména v pondělí, kdy se Merkur zastaví v Rybách, se na vás někdo takový může obrátit s vyznáním lásky a s prosbou o pomoc. Nenaleťte mu!

Býk

Zajímavý bude vliv jak středečního vstupu Slunce do Ryb, tak nedělního novoluní, které se ve stejném znamení odehrává. S údivem zjistíte, že člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda, změnil zásadním způsobem vztah, který k vám má. Vy sami sice v tomto ohledu nemáte zdaleka jasno, ale protože se vám nic řešit nechce, necháte všechno tak, jak to je.

Blíženci

Když se vám partner začne svěřovat s tím, co se v jeho životě aktuálně děje a co ho trápí, nic zbytečně nekomentujte. Vyslechněte ho soustředěně a tak, aby bylo na první pohled jasné, že jeho slovům věnujete náležitou pozornost. Pozor si dávejte i na to, co si v takové chvíli myslíte. Kdyby miláček zachytil signál, který napovídá, že ho neberete vážně, měli byste velké potíže.

Rak

V pondělí a v úterý si dejte v citech i v celém zbytku života pauzu. Věnujte se jenom tomu, co vás opravdu baví. Neřešte nic, co opravdu nehoří a o čem vás instinkt ujistí, že by to mohlo počkat. Ve středu, kdy se Slunce přesune do vašeho sektoru duchovna, můžete přemýšlet nad tím, jak spojit touhu po dokonalosti s láskou, které dokonalá není. Kdybyste se rozhodli, že budete pracovat na tom, aby dokonalá byla, bude to vynikající!

Lev

I když máte na starosti spoustu důležitých věcí, bylo by potřeba, abyste pozornost věnovali především partnerovi a tomu, co vám říká. Když si zapamatujete nejen to, co vám sdělil slovy, ale především mimoslovní podtext, který jeho sdělení mělo, bude to pro vás velice užitečné. Potvrdíte si, že jste ve svém miláčkovi našli člověka, s nímž ladíte nejen tělem, ale i myslí a duchem.

Panna

Člověk, který si ve druhé polovině týdne usmyslí, že využije Slunce, které vstoupilo do vašeho partnerského sektoru, a s jeho pomocí vás okouzlí, rychle zjistí, že se spletl. Jasně a jednoznačně mu dáte najevo, že jste ohledně citů dostatečně zaopatření a že nic nového nehledáte. To, že kdybyste hledali, byl by on ten poslední, kdo by přicházel v úvahu, mu snad raději říkat nemusíte...

Váhy

Láska se vám postará o spoustu neskutečných zážitků. Budou vás bavit, ale zároveň vás přimějí, abyste nad povahou svého partnera uvažovali jinak, než dosud. Je vám jasné, že si se svým miláčkem užíváte, ale trochu pochybujete o tom, zda pro vás v životě je a bude tou pravou oporou. Kdybyste usoudili, že si tím nejste zase tak moc jistí, máte spoustu námětů k dalšímu přemýšlení.

Štír

Vaše nové nápady vás mohou postavit proti partnerovi. Zejména ve druhé polovině týdne může usoudit, že se ho jimi snažíte buď naštvat nebo mu dokázat, že nestojí za nic a že jste ve vztahu důležitější vy. Budete mu jen těžko vysvětlovat, že se v odhadu vaší osobnosti mýlí. Posléze usoudíte, že mu nic vysvětlovat nebudete. Pokud vás dosud nepoznal, není šance, že se to napraví.

Střelec

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve vašem znamení, vidíte svému miláčkovi až do žaludku. Až teď pochopíte, jak moc mu vadí nejistota, která se týká vaší další společné budoucnosti. Je vám jasné, že se musíte rozhodnout, kam chcete váš vztah nasměrovat. Zvažte jednotlivá pro a proti, ale zároveň si uvědomte, že někoho, kdo je tak skvělý, jako váš miláček, budete hledat jen opravdu obtížně.

Kozoroh

Čeká vás zajímavý týden! Když se rozhodnete, že se vrátíte k masopustním tradicím, bude to stát za to! Je úplně jedno, zda se rozhodnete, že vyrazíte někam do skanzenu, kde se masopust slaví, nebo zda se do oslav pustíte doma. V každém případě čekejte týden plný návštěv přátel, vynikajícího jídla a jistoty, že jste přesně tam, kde být máte - a navíc s člověkem, který je vám nejbližší.

Vodnář

I když vás miláček naštve opravdu hodně, měli byste se ve své reakci na jeho jednání mírnit. O tom, že byste mu vyhrožovali, že je mezi vámi konec, ani neuvažujte! Zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Kozorohu, byste tím spolehlivě dráždili chřestýše bosou nohou. Po neskutečném množství omluv, které byste partnerovi dali, by se sice všechno vrátilo do původního stavu, ale takové, jako to bylo předtím, by to však už nebylo.

Ryby

Jde o zlomový týden, ve kterém si užijete naplno každou minutu! Předem si však musíte sami říct, zda o nějaký nový vztah stojíte, nebo zda budete spokojenější, když půjdete spíše cestou krátkých a oboustranně nezávazných vztahů. Pokud jdete po tom prvním, musíte si počkat na neděli, kdy se ve vašem znamení odehrává novoluní. Kdybyste si však chtěli jen užít, můžete začít už ve středu!

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA