Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Měsíční horoskop lásky - na 10. měsíc (1.10.2016 - 31.10.2016)

Měsíční horoskop lásky vám přináší inspiraci, jak prožít další dny. Chcete vědět, zda na vás někde nečeká láska? Horoskop vám napoví, zda následující měsíc prožijete v rodinném kruhu anebo se budete porozhlížet po něčem “zajímavějším”. Naše horoskopy na měsíc vám napoví jaké jsou vaše naděje, abyste to pozitivní využili k vašemu prospěchu.

Beran

Nuda? Nehrozí! Děje se toho víc, než jste schopni zvládnout, takže si pečlivě musíte vybírat aktivity, do kterých se pustíte. Navíc počítejte s tím, že na to budete sami, protože partner moc nefunguje. Pomáhat vám sice chce, ale přes veškerou snahu to nezvládne. V práci toho má hodně, a když se dostane domů, po ničem jiném než po odpočinku netouží.

Býk

Využijte své vládkyně Venuše, která se až do 17. října prohání vaším partnerským sektorem, a konečně si udělejte v lásce pořádek. Pro začátek stačí, když přestanete neurčitě naznačovat a svému životnímu druhovi nahlas a jednoznačně řeknete, co po něm chcete a co potřebujete. Nejdříve bude překvapený, ale pak sám přizná, že ho vaše přímost velice potěšila.

Blíženci

Váš vládce Merkur se mezi 7. a 24. říjnem pohybuje vaším sektorem romantických lásek - a vy toho musíte využít! Konečně máte šanci, kdy můžete podle vlastního výběru buď nové vztahy navázat nebo ty staré prohloubit a vylepšit. Stejně pozitivně se vyvíjejí vztahy s dětmi. Zjistíte, že máte společné zájmy a záhy se k sobě začnete chovat jako nejlepší kamarádi.

Rak

Využijte Venuše, která je do 17. října v pro vás příznivém Štíru. Pokud to jen trochu jde, vyrazte si na procházku. Když s vámi nechce chodit ani partner, ani děti, pořiďte si pejska, který s vámi bude chodit rád a s chutí. Zvíře vám navíc pomůže při seznámení s komunitou pejskařů. Najdete mezi nimi zajímavé lidi, z nichž se časem stanou vaši výborní kamarádi.

Lev

Na příznivé změny se můžete těšit po 18. říjnu. Venuše se přesouvá do Střelce a vy si přestáváte myslet, že láska je jen na to, aby vám přinášela stále nové problémy. Do života se vám vrátí touha po poznávání všeho nového. Navíc pochopíte, že jste ve vztahu ne proto, že vám nic jiného nezbývá, ale proto, že váš partner je to nejlepší, co vám hvězdy poslaly.

Panna

Opět se přesvědčíte, že máte chytré děti, které stejně jako vy myslí dopředu. Když přijdou s tím, že by rády studovaly v zahraničí, nebo si tam alespoň vyrazily na zkušenou, trochu se zděsíte. Naštěstí vaše chladné uvažování zvítězí a vy usoudíte, že jdou správnou cestou. Pokud by chyběly peníze, obraťte se na prarodiče, kteří svým vnoučatům rádi přispějí.

Váhy

I když nechcete, počítejte s tím, že se vás v rámci narozenin zmocni nálada, kdy budete chtít udělat tlustou čáru za tím, co bylo, a alespoň trochu naplánovat to, co bude. Pokud chcete, aby váš další rok byl lepší, než ten minulý, vyberte si k bilancování 26. říjen. Venuše je v konjunkci s Jupiterem a vy budete jasně vědět, co máte dělat a kudy máte jít.

Štír

Až do 17. října využijte Venuše ze svého znamení, a konečně si upravte domov podle svého. Vymalujte, vyberte nový nábytek, nakupte elegantní bytové doplňky. Navíc můžete využít kamarádů, kteří vám poradí, kde nakoupit tak, abyste utratili co nejméně. Když je poslechnete, proběhne akce rychle a s výsledkem, s nímž bude i tak náročný člověk jako vy spokojený.

Střelec

Do práce chodit musíte a ani ostatních povinností vás nikdo nezprostí. Kromě práce a rodiny však máte ještě i přátele, kteří by byli rádi, kdybyste si na ně udělali alespoň trochu času. Nechcete využít prodlouženého víkendu a domluvit s nimi akci, kdy nebudete muset počítat každou minutu a kdy spolu u dobrého jídla proberete všechno, co jste zatím nestihli?

Kozoroh

Velmi důležitým dnem je 19. říjen. Ve vašem znamení se setkává Mars s Plutem a vy se nemusíte ničeho bát. Pokud se pro něco rozhodnete, bez problémů o své pravdě přesvědčíte každého, koho potřebujete mít na své straně. Pozor si dávejte jen na lidi, kteří hledají autoritu, jíž by se mohli podřídit. Pokud se do vás teď zamilují, už nikdy se jich nezbavíte.

Vodnář

Krize může propuknout kolem 15. října, kdy jste pod vlivem opozice mezi Sluncem a Uranem. Zvlášť opatrní musíte být ve chvíli, kdy vás někdo začne přemlouvat k riziku, které vám připadá přehnané. Dotyčného odmítněte a dejte jasně najevo, že žádná diskuse nepřipadá v úvahu. Jednáte moudře, protože kdyby se akce nepovedla, neměl by problém on, ale jenom vy.

Ryby

Využijte prodlouženého víkendu a vyrazte na návštěvu hrobů svých blízkých. Dušičkovou atmosféru si vychutnáte a navíc se setkáte s příbuznými, které jste dlouho neviděli. Posedíte, popovídáte, zavzpomínáte na společné předky... a nakonec svorně usoudíte, že je škoda, že se vidíte jen jednou ročně. Na nic nečekejte a hned si operativně domluvte další setkání!

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA