Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 269. den (27.9.2017)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Dobře si pamatujte to, co jste komu slíbili. Na lidi kolem vás není spolehnutí. Hrozí, že vám budou vnucovat něco, co nemá s pravdou nic společného.

Býk

Večer nechte zcela v režii partnera. Když přijde s tím, že má pro vás překvapení, můžete si být jistí, že jde o něco, co bude opravdu stát za to.

Blíženci

V práci počítejte se zmatkem. Musíte toho stihnout opravdu hodně a navíc ještě krýt kolegu, který si místo povinností vyřizuje soukromé záležitosti.

Rak

Na večer si nic neplánujte. Přes den překypujete energií, ale večer budete vším, co jste za den zvládli, tak unavení, že se k žádné akci nepřemluvíte.

Lev

S miláčkem se ještě ráno domluvte na tom, co kdo zařídí. Vyhnete se tím odpoledním zmatkům. Na prodloužený víkend vyrazíte včas a ve vynikající náladě.

Panna

Partnerovi rodiče vám vyloženě vyrazí dech. Když přijde na řešení jisté náročnější záležitosti, postaví se velmi energicky a rozhodně na vaši stranu.

Váhy

Podívejte se pravdě přímo do očí! Nebude to sice příjemné, ale zase budete přesně vědět, s čím můžete počítat a na co byste se měli připravit.

Štír

Alespoň v jedné životní oblasti se máte šanci odrazit ode dna. Kolem poledne využijte pozitivně aspektovaného Jupitera a bez obav si sáhněte po štěstí!

Střelec

Kolem osmé počítejte v práci s útokem na své kompetence. Když zjistíte, že je o vás chce někdo připravit, ozvěte se hodně důrazně a hlavně nahlas.

Kozoroh

Ve společnosti se trochu odvažte. Když prokážete, že máte smysl pro humor, změní na vás názor lidé, kteří vás dosud považovali za nudného suchara.

Vodnář

Na partnerovy nálady jste zbytečně přecitlivělí. Kdybyste se nad ně dovedli povznést, byl by příjemný nejenom dnešek, ale i celý zbytek týdne.

Ryby

Kromě jiného si udělejte čas i na podvečerní schůzky s kamarády. I když k tomu vlastně není příležitost, mají pro vás dárek, který vás opravdu potěší.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA