Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 64. den (6.3.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nechcete si naplánovat výlet do sběrného dvora? Doma se za poslední dobu nashromáždila spousta věcí, které musíte ekologicky zlikvidovat!

Býk

Merkur vstoupil do Berana a nutí vás, abyste se znovu zamysleli nad budoucností. Nechcete se vrátit do mládí a vyzkoušet to, co vám tehdy nevyšlo?

Blíženci

Všechno je jinak, než obvykle. Vaši kamarádi jsou povídaví, zatímco vy máte pocit, že jsou argumenty k ničemu, protože vás stejně nikdo neposlouchá.

Rak

Na to, že by partner plnil každé vaše přání, taky přijde. Musíte se však překonat a pokud možno mu jasně definovat, co od něj vlastně očekáváte.

Lev

Se žárlivým kolegou se nebavte. Dozvěděli byste se, že se jen prosazujete na úkor jiných. Občas je to sice pravda, ale neposlouchá se to právě dobře.

Panna

Ranní vstup Merkura do Berana vás potěší. Miláček pod jeho vlivem konečně pochopí, že za něj fungovat nemůžete a začne se o sebe starat sám.

Váhy

O peníze se nebojte. Přísliby ohledně toho, že se bude v prvním čtvrtletí přidávat, nejenže neutichly, ale naopak se propracovávají do vítězného finále!

Štír

Do toho, abyste mluvili za jiné, se vám sice nechce, ale dělat to musíte. Vaše okolí je trochu pasivní a vlastní zájmy hájit ani nedokáže, ani neumí.

Střelec

Zatímco jste včera poslouchali, dnes musíte mluvit. Využijte Merkura, který ráno přechází do Berana, a dejte najevo, že o ústupcích nemůže být řeč.

Kozoroh

Na rozkazovací tón zapomeňte! V mezilidských vztazích jím naděláte víc škody, než užitku. Nasaďte úsměv a pracujte na rozumné domluvě.

Vodnář

Všechno se daří podstatně lépe, než si dokážete představit. Je jenom potřeba, abyste se nebáli promluvit ani s hodně vysoce postavenými lidmi.

Ryby

Doma to bude náročné. Miláček se rozhodne, že chce část vašich úspor výhodně investovat, a vy nevíte, jak mu to rozmluvit a vysvětlit, že to nejde.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA