Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 125. den (6.5.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Přes den pracujte. Užívejte si až večer, kdy bude Luna ve Vodnáři a kdy se sejdete s kamarády. Jejich společnost pro vás bude vysoce inspirativní.

Býk

Sextil mezi Sluncem a Neptunem vám posílá neskutečně kvalitní sny. Měli byste o nich přemýšlet. Poskytují vám jasnou směrovku pro budoucnost.

Blíženci

Držte se názorů, které máte. Tím, že je změníte kvůli někomu, kdo za to nestojí, nic nezískáte. On to nezaregistruje a vy budete sami na sebe naštvaní.

Rak

Odpolední sextil mezi Sluncem a Neptunem je vyloženě inspirativní. Najednou pochopíte, že je potřeba, abyste vyšli vstříc i tam, kde se vám nechce.

Lev

Den proběhne v klidu. Večer, kdy se Luna dostane do vašeho partnerského sektoru, však bude dokonalý. Miláček je skvělý a vám je s ním moc dobře.

Panna

Do odpoledne jde všechno tak, jak si představujete. Pak se sice leccos zadrhne, ale to vám už vadit nebude. Budete tak unavení, že vám to bude jedno.

Váhy

Kolem čtvrté odpoledne čekejte překvapení. Nejdříve budete zaskočení, pak překvapení a nakonec zkonstatujete, že to vlastně byl velice krásný den.

Štír

Těšte se na odpoledne. Při sextilu mezi Sluncem a Neptunem se přesvědčíte, že štěstí je něco, co může naprosto nečekaně potkat i vás a vaši rodinu.

Střelec

Dokončujete to, co jste včera začali. Když si ráno přivstanete, zvládnete to tak, abyste si po obědě mohli dopřát siestu a večer posezení s přáteli.

Kozoroh

O tom, že byste se vrátili ke svému bývalému partnerovi, neuvažujte. Může vám sice slibovat ráj na zemi, ale nakonec by to dopadlo naprosto jinak.

Vodnář

Musíte navštívit nemocného kamaráda. Chce s vámi probrat něco opravdu důležitého. Zároveň vám však svěří tajemství, které si musíte nechat pro sebe.

Ryby

Z mála dokážete vytáhnout maximum. Nápad na vylepšení vašeho bydlení vám ušetří nemalé peníze. Nezapomeňte miláčkovi své kvality náležitě zdůraznit!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA