Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 263. den (21.9.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Návrh na odpolední akci neodmítejte. Nečekané posezení s kamarády vám vnese do života přesně tu energii, která vám v poslední době tak chyběla.

Býk

Konjunkce Slunce s Merkurem je pro vás vyloženě blahodárná. Když se do toho pustíte, dokážete o své lásce přesvědčit i toho, kdo dosud odolával.

Blíženci

Ať řeknete cokoli, budou to všichni hodnotit kladně. V žádném případě se nenechte dostat do situace, kdy byste se k tomu, co se děje, nevyjadřovali!

Rak

Do sporů, které vede druhý rodič s vašimi dětmi, se pro jistotu nepleťte. Pozorujte je zpovzdálí a reagujte až v momentě, kdy už jiná cesta nebude.

Lev

Nemovitost, kterou přátelé prodávají, byste si měli jet alespoň prohlédnout. Při konjunkci Slunce s Merkurem vám ji nabídnou za hodně dobrou cenu.

Panna

Konjunkce Slunce s Merkurem vám v praktických záležitostech vyloženě přeje. Podepisujte smlouvy a těšte se z profitu, který vám záhy přinesou.

Váhy

Od člověka, který vám dluží, se nenechte uchlácholit. Trvejte na tom, že si všechno urovnáte, a pak se rozhodnete, jak bude váš vztah pokračovat dál.

Štír

Představa vyváženého partnerského vztahu narazí na realitu. Partnera ovládá pocit, že má patent na pravdu. Ani ho nenapadne, že pravdu můžete mít i vy.

Střelec

Doma by to mělo fungovat tak, jak chcete a potřebujete vy. Když usoudíte, že vás další život bez myčky nebaví, nic neříkejte, ale hned ji kupte.

Kozoroh

Návrh na rehabilitační cvičení berte všemi desíti! Vaše tělo už opravdu potřebuje někoho, kdo odhalí, proč vás něco bolí, a rozhodne, co s tím.

Vodnář

Pozor si dávejte na Býky, Panny a Kozorohy. Na každý váš argument mají svých deset. Navíc je dovedou podat tak, že vás ke změně názoru přinutí.

Ryby

Se svým životním druhem musíte mít svatou trpělivost. Konjunkce Slunce s Merkurem využívá k tomu, aby vás dostal tam, kam se vám ani trochu nechce.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA