Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 283. den (11.10.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Člověka, který chce ve společnosti začít vzpomínat na vaši minulost, musíte umlčet. Záhy by přešel k věcem, na které byste velice rádi zapomněli.

Býk

Kvadratura mezi Venuší a Marsem patří k těm opravdu náročným. Na svého partnera se nesmíte rozčilovat ani v případě, kdy by si to opravdu zasloužil.

Blíženci

Počítejte s lidmi, kteří jsou v komunikaci daleko jedovatější, než by museli. Vyberte se, zda se na to povznesete, nebo zda jim to oplatíte stejně.

Rak

Nic není problém. Může se sice vyskytnout něco, co by každý jiný za problém považoval, ale co vy s pomocí Luny ze Štíra vyřešíte levou zadní.

Lev

Venuše v kvadratuře s Marsem vás dostává do situací, s nimiž dosud nemáte zkušenosti. Váš partner žárlí a vy mu marně vysvětlujete, že nemá proč.

Panna

Telefonům na věštecké linky se vyhýbejte obloukem. Nic důležitého byste se nedozvěděli, ale utratili byste peníze, které budete ještě potřebovat.

Váhy

Hlavně v práci se musíte tvářit maximálně neutrálně. Kdybyste na hloupé dotazy zareagovali tak, jak vám velí povaha, moc dobře by to nedopadlo.

Štír

I když to doma nevypadá tak, jak byste si představovali, vás miláček za to opravdu nemůže. Nevrčte na něj, protože si to opravdu nezaslouží.

Střelec

S partnerem se nehádejte. Nedopadlo by to dobře. Bouřlivý rozhovor by se nakonec stočil na něco, co se stalo dávno a na co byste měli oba zapomenout.

Kozoroh

V práci jednejte jen s lidmi, kteří jsou k řešení daného problému kompetentní. Všichni ostatní by vás jenom obírali o energii a drahocenný čas.

Vodnář

Všechno bude trochu záludnější, než jste čekali. Obvykle svá slova nijak nehlídáte, ale tentokrát byste si měli hlídat všechno, co říkáte nahlas.

Ryby

Den bude opravdu náročný. Vy jste sice v pohodě, ale lidé kolem vás se hádají kvůli naprosto nepodstatným věcem. Opravdu nechápete, co se vlastně děje.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA