Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 340. den (7.12.2018)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Merkur vám konečně pošle nějaké peníze navíc. Bude to sice podstatně méně, než jste čekali, ale usoudíte, že i málo je lepší než nic.

Býk

Novoluní ve Střelci vás vyžene mezi lidi. Dejte si jen pozor, abyste neposkytovali zbytečné naděje člověku, s nímž to vážně nemyslíte a myslet nebudete.

Blíženci

O tom, zda si pořídit kreditní kartu, důkladně uvažujte. Pokud jste se bez ní obešli, bylo by možná lepší, kdybyste si ji neaktivovali ani teď.

Rak

Úvahy o tom, že byste mohli jít pracovat do zahraničí, nabývají na intenzitě. Jediné, na čem to ztroskotá, je váš partner, jemuž se to vůbec nelíbí.

Lev

Díky novoluní ve Střelci chytíte v lásce a ve vztazích vůbec druhý dech. V citech se stane něco, díky čemu začnete znovu věřit ve svou šťastnou hvězdu.

Panna

K dobrému výsledku nemůžete dospět špatným způsobem. I když si říkáte, že by to tak bylo jednodušší, musíte se překonat a jít dál tou správnou cestou.

Váhy

V práci počítejte se značnými zmatky. Raději je neřešte, protože stejně nemáte šanci. Bude lepší, když se pasujete do role nezúčastněného pozorovatele.

Štír

Novoluní ve vašem sektoru majetku vlastního vás vyloženě potěší. O penězích, které přijdou na účet, jste sice věděli, ale už jste přestávali doufat.

Střelec

Při odpolední konjunkci Marse s Neptunem buďte opatrní. Kdyby to šlo, předejte volat pro jistotu partnerovi a sami se spokojte s rolí spolujezdce.

Kozoroh

Partnera musíte přimět, aby vás nejen poslouchal, ale aby zároveň bral vážně to, co mu říkáte. Nebude to lehké, protože na něco takového není zvyklý.

Vodnář

Za to, co vám Mikuláš přinese, poděkujte. Můžete si sice myslet, že si s výběrem moc práce nedal, ale to je postřeh, který si máte nechat pro sebe.

Ryby

Jakmile se dozvíte, že vás někdo pomlouvá, jděte za ním a zeptejte se, co je na tom pravdy. Obvykle konfrontace rádi nemáte, ale dnes to jinak nejde.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA