Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 9. den (10.1.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

To, co vám řekne váš partner, vážně neberte. Když později ochladne, zjistíte, že jeho zjitřené emoce s vámi a vaším jednáním nemají nic společného.

Býk

Veškeré pracovní nabídky dobře zvažte. Ta, která přijde, nevypadá sice na první pohled nijak exkluzivně, ale skrývají se v ní zajímavé benefity.

Blíženci

Představa, že se domluvíte se svým dosavadním protivníkem, je velice naivní. Půjde proti vám i v případě, že by na tom nejvíce prodělal on sám.

Rak

Když něco chcete, mluvte jasně a své požadavky pronášejte jednoznačně. Není to sice vaše obvyklá taktika, ale jinak dnes šance na úspěch nevznikne.

Lev

Pozvání na ples nebo na jinou společenskou akci, které dnes dostanete, do koše nepatří. Zjistěte si přesně, kdy a kde to bude, a začněte se chystat.

Panna

Snažte se svému životnímu druhovi říct alespoň něco hezkého. Bytostně potřebuje vědět, že nejste jen pracovní tým, ale že jste pořád trochu i milenci.

Váhy

Můžete si vybrat, zda svým jednáním zklamete někoho jiného nebo naštvete sami sebe. Možná by bylo nejlepší, kdybyste nakonec neudělali vůbec nic.

Štír

Za to, co dělají ostatní lidé, zodpovědní nejste. To, že se vám spousta lidí snaží namluvit, že to tak je, ještě neznamená, že jim musíte věřit.

Střelec

Všechny rodinné záležitosti se najednou řeší. Od vás se chce, abyste do ničeho nezasahovali a jen se těšili z toho, že se všechno zase dává dohromady.

Kozoroh

Když vám někdo, kdo se považuje za autoritu, začne vysvětlovat, že se chováte nerozumně, zbytečně se nerozčilujte. Spíše přemýšlejte, zda nemá pravdu.

Vodnář

Člověk, který má pocit, že vás lichotkami dostane tam, kde vás potřebuje mít, ani netuší, jak se mýlí. Jde o taktiku, která mu u vás nikdy nevyjde.

Ryby

Přiznejte si, že potřebujete spoustu lásky. Až dosud jste tvrdili, že se klidně obejdete bez partnera. Teď je vám jasné, že tím lžete jen sami sobě.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA