Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 51. den (21.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Kvůli nabídce, s kterou přijdou vaši rodiče, se nerozčilujte. Když si s nimi promluvíte, sami pochopí, že všechny důsledky svého návrhu nedomysleli.

Býk

Jakmile se někdo ve vašem okolí začne hádat, jděte někam bokem. Když zůstanete, neudržíte se a aktivně se vmísíte do hádky, po které vám nic není.

Blíženci

Všechno, na čem vám opravdu záleží, nechte na večer. Změněné planetární energie se postarají, abyste s minimem námahy dosáhli maximálního zisku.

Rak

Nadřízeného se nebojte. Když mu přímo řeknete, co si myslíte, dokonce to ocení. Ví, že nemluvíte ze zloby, ale že vám na dobrém výsledku práce záleží.

Lev

Nebojte se mluvit ani před hodně vysoce postavenými lidmi. Když se vás nadřízený ptá na názor, opravdu chce vědět, co si o daném problému myslíte.

Panna

Využijte klidného dne a dopřejte si odpočinek. Kdybyste se po návratu z práce věnovali něčemu, na co nemáte jindy čas, bude to zdaleka nejlepší.

Váhy

Objeví se maličkost, kterou jste ztratili a kterou jste postrádali. Je to asi zázrak, protože ji najdete na místě, které jste mnohokrát prohledali.

Štír

O své životní zkušenosti se můžete klidně podělit. Nic vám to neudělá. Navíc tím pomůžete někomu, kdo by si bez vás poradit vůbec nedokázal.

Střelec

K tomu, kdo se vás pokusí citově vydírat, se chovejte tak, jak si zaslouží. Není hloupý a velice rychle pochopí, že si vybral taktiku, která nevyjde.

Kozoroh

Vždycky se najde někdo, kdo si s chutí rýpne. Dnes mu ale dokážete odpovědět tak, že svým slov nejenže zalituje, ale ještě se vám za ně i omluví.

Vodnář

Rozhodujte se sami a vlastní hlavou. Když budete poslouchat někoho jiného, zmocní se vás nakonec pocit totální prohry, který byste riskovat neměli.

Ryby

Odpoledne, kdy je Luna ve Vahách, čekejte útok na peněženku. Zároveň si uvědomte, že ani dětem nemusíte plnit každé přání, s nímž se na vás obrátí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA