Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 48. den (18.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Rozhodujete se rychle, dobře a bez problémů. Díky ráznému a nekompromisnímu přístupu k životu si získáte obdiv lidí, kteří obvykle uznáním neplýtvají.

Býk

Všechno, co uděláte, upevní a stabilizuje váš vztah. Najednou pochopíte, že se sice můžete hádat, ale že to podstatu vaší lásky nikdy neohrozí.

Blíženci

Při Luně ve Lvu jste ještě upovídanější než obvykle. Pokud se rozhodnete, že někoho o něčem přesvědčíte, nedokáže se vašim argumentům bránit.

Rak

Nebuďte zbytečně vztahovační! Jedovaté poznámky mohou kolem vás sice poletovat, ale opravdu si nemusíte myslet, že se každá z nich týká právě vás.

Lev

Cokoli, do čeho jdete s dobře propočítaným rizikem, dopadne dobře. Výsledkem potěšíte sebe a překvapíte partnera, který vám zase tak moc nevěřil.

Panna

Láska, se kterou jste si dosud jen pohrávali, ukáže svou pravou tvář. Dozvíte se, že ji máte buď brát neobyčejně vážně, nebo můžete jít o dům dál.

Váhy

Povinnosti, které máte k rodině, musíte plnit, i když se vám nechce. Můžete si však být jistí, že si toho rodina všimne a že to taky náležitě ocení.

Štír

Všechno, co řeknete, bude vaše okolí brát daleko vážněji, než jste to vy mysleli. Možná by bylo lepší, kdybyste svůj slovní projev omezili na minimum.

Střelec

Sextil mezi Sluncem a Uranem vám přinese nabídku nového vztahu. Sáhněte po ní hned a bez váhání. Něco podobného vás už v tomto životě nepotká.

Kozoroh

Za to, že jsou věci, do kterých se vám ani trochu nechce, se nestyďte. Přiznejte si, že i vy můžete občas prožít den, kdy se práci vyhýbáte obloukem!

Vodnář

Jsou věci, kvůli kterým byste se rozčilovat neměli. Když váš miláček zavrčí, berte to jako něco, co se stává. Nedělejte kolem toho zbytečné drama!

Ryby

Nové zkušenosti sbíráte oběma rukama. Dejte si však pozor, abyste se při jejich shromažďování zbytečně nezapletli do velkých nepříjemností.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA