Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 49. den (19.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při úplňku v Panně si dávejte pozor na zdraví. Nesmíte prochladnout. Dobré boty s kvalitními ponožkami nejsou luxusem, ale tím, bez čeho se neobejdete.

Býk

Než se rozhodnete, že si s miláčkem začnete něco vyjasňovat, uvažujte, zda to není zbytečná ztráta času. Svůj názor na věc nezměníte ani vy, ani on.

Blíženci

Vstup Slunce do Ryb vás trochu rozhodí. Najednou zjistíte, že vážně berete i to, o čem jindy neuvažujete a co do svých plánů vůbec nezahrnujete.

Rak

Vstup Slunce do Ryb vám dělá vyloženě dobře. Konečně budete mít čas a prostor, v němž se můžete věnovat tomu, co vás baví a co dává vašemu životu smysl.

Lev

Úplněk ve vašem sektoru majetku vlastního je velice slibný. Máte šanci investovat do něčeho, co je velice výnosné a co vám přinese zajímavý zisk.

Panna

S nějakým prozatímním řešením, které se později změní, nesouhlaste. Každá smlouva, kterou dnes podepíšete, bude napsaná tak, že ji změnit nedokážete.

Váhy

Úplněk ve vašem sektoru tajemství vás nutí, abyste byli zticha. Toho, že byste nějaké důležité tajemství prozradili, byste rychle a upřímně litovali.

Štír

Kamarádi přijdou s nápadem, kterému musíte obětovat víkend. Partner doma to sice s nadšením nepřijme, ale nakonec vám vytoužené volno poskytne.

Střelec

V práci se připravte na zvýšený tlak. Vyvíjí ho nadřízený, který vás chce poslat na dlouhodobé školení a nechápe, že vám se tam vůbec nechce.

Kozoroh

Vaše těžce získané zkušenosti přijdou konečně ke cti. Objeví se člověk, který prožívá něco hodně podobného, a moc si s vámi potřebuje popovídat.

Vodnář

Slunce se dostává do vašeho sektoru majetku a vás čekají dost náročné platby. Naštěstí máte dostatečné rezervy, do kterých se dá bez problémů sáhnout.

Ryby

Novoluní ve vašem znamení startuje vaši další životní etapu. Je jen potřeba, abyste tu starou s noblesou ukončili a do nové vykročili s čistým štítem.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA