Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 46. den (16.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Doma se cítíte jako v ráji. Rodina vás rozmazluje a vy se moc rádi necháváte hýčkat. Chovejte se k nim stejně a užívejte si pravé rodinné harmonie.

Býk

Jsou nákupy opravdu nutné? Kdybyste důkladně zkontrolovali zásoby, které máte doma, zjistíte, že nemusíte nikam chodit. Ušetříte tak čas i peníze.

Blíženci

Při Luně v Raku utrácíte daleko víc, než jste čekali. Můžete si však být jistí, že své peníze investujete do toho, co je dobré pro vás i pro rodinu.

Rak

Jsou lidé, na jejichž triky nesmíte naletět. Dnes se projevují většinou takoví, kteří vás nejdříve rozčilí a pak se ptají, proč se na ně zlobíte.

Lev

I když je volný den, můžete se pohádat s úředními osobami. Naštěstí záhy pochopí, že nemají pravdu a rozhodnou se, že bude lepší, když vám ustoupí.

Panna

Ráno si přivstaňte a vyrazte na trh. Bude to skvělá zábava. Počítejte však s tím, že tam kromě různých potravin nakoupíte i přírodní kosmetiku.

Váhy

Ohledně toho, co byste měli dělat, má každý své představy. Vy jim však musíte říct, že si nejdříve uděláte svoje a až pak se budete věnovat jim.

Štír

Domácí práce ve vašem případě fungují jako ta nejlepší a nejúčinnější relaxace. Je jenom potřeba, abyste z kuchyně všechny vyhodili a vařili si sami.

Střelec

Jsou věci, o kterých byste v rodinném kruhu zatím mluvit neměli. Miláček vás sice bude přesvědčovat, že je to zbytečné, ale vy musíte trvat na svém.

Kozoroh

Při Luně v partnerském sektoru věnujte pozornost nejen tomu, co váš partner říká, ale hlavně tomu, čemu se v řeči vyhýbá. Bude to velice užitečné.

Vodnář

Miláček si vás bude držet doma. Nesnažte se mu uniknout. Vyložil by si to jako projev vašeho nezájmu. Marně byste mu vysvětlovali, že to tak není.

Ryby

Při Luně v Raku se vám na světě opravdu líbí. S miláčkem se domluvíte na všem potřebném tak, že nevznikne žádný prostor pro pochybnosti a nedorozumění.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA