Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 62. den (4.3.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

I když nemáte čas vůbec na nic, na kamarády si ho najít musíte. Když říkají, že s vámi nutně potřebují mluvit, můžete si být jistí, že je to vážné.

Býk

Když ujedete, přiznejte svou chybu raději hned. Druhou stranu tím velice překvapíte. Navíc jí zavřete pusu, protože mluvit už pak nebude o čem.

Blíženci

Čekáte na novou životní šanci? Pokud ano, počítejte s tím, že kolem vás dnes poběží. Musíte ji však rozpoznat, chytit a už nikdy nepustit.

Rak

Na váš vkus jsou zejména v práci všichni až moc odvázaní. Všichni mají pocit, že by si měli užívat. Vy jste jediní, kdo chce pracovat a práci vyžaduje.

Lev

Některé záležitosti probíhají pomaleji, než by se vám líbilo. Pokud byste však požádali partnera, aby se do nich zapojil, probíhalo by všechno lépe.

Panna

V práci se nezastavíte. Není tedy divu, že začnete přemýšlet, zda byste nesehnali zaměstnání, ve kterém by bylo méně práce a trochu víc peněz.

Váhy

Při Luně ve Vodnáři jde v lásce všechno tak, abyste mohli být spokojení. Partner se k vašemu překvapení dokonce chová romanticky a velice zamilovaně!

Štír

Problém, který váš nadřízený má, se vás netýká. Chtějte od něj to, na co máte nárok. Na tom, že projevíte pochopení pro jeho starosti, jen proděláte.

Střelec

Když se vám zdá, že je někdo nepoctivý a nejedná rovně, nesnažte se sami sebe přesvědčit, že to tak není. Věřte intuici, která vás tentokrát nezklame.

Kozoroh

Jsou věci, do kterých vám nesmí nikdo mluvit. Rodičům můžete dát poradní hlas, ale taky musí vědět, že si konečné rozhodnutí vzít ani od nich nedáte.

Vodnář

Vaše životní cesta není zdaleka tak komplikovaná, jak jste se báli. Dnes se naopak přesvědčíte, že jdete správně a že směr měnit nesmíte.

Ryby

Opatrně přistupujte zvláště k neobyčejně skvělým nabídkám. Zvláště odpoledne si člověk, co vás chce k něčemu přemluvit, s pravdou hlavu lámat nebude.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA