Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 61. den (3.3.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na procházku se ozbrojte fotoaparátem nebo rovnou kamerou. To, co natočíte, bude skvělé. Navíc vám dnešní záznam poslouží jako základ rodinné kroniky.

Býk

Důvody svého rozhodnutí nemusíte nikomu vysvětlovat. Vašim blízkým se sice může zdát kontroverzní, ale vy víte, že je po všech stránkách opodstatněné.

Blíženci

I když jste si jistí, že máte všechno pod kontrolou, raději neriskujte. Vyhnout byste se měli zejména večernímu lyžování a podobným kratochvílím.

Rak

Debatám o penězích se raději vyhněte. Kdybyste večer začali s partnerem počítat, kdo platí a kdo se jenom veze, byl by to spolehlivý začátek konce.

Lev

S partnerem si dopřejte malý výlet. Co kdybyste si vyrazili na místo, které je sice blízko, jež vás dlouho láká, ale kam jste se spolu ještě nedostali?

Panna

Opravdu nemusíte být za všech okolností stoprocentně výkonní. Když se dnes vykašlete na všechno, co vás nebaví, nebude to nikomu a ničemu vadit.

Váhy

Obvyklé pasivní odpoledne vyměňte na aktivitu. Zkuste se třeba domluvit s kamarády a jejich rodinami a jako jedna velká tlupa spolu vyrazit na bowling.

Štír

Pravidla, která jste v rodině stanovili, musíte dodržovat především vy sami. Nezapomeňte, že vás děti bedlivě pozorují a každou vaši chybu registrují!

Střelec

Luna ve Vodnáři aktivuje vaše vyjadřovací schopnosti. Využijte je v diskusích s dopravní policií. Pokutu tak bez problémů snížíte na rozumnou částku.

Kozoroh

Nebraňte se tomu, co je silnější, než vy. Navíc s překvapením zjistíte, že jsou vášně, které sice umíte pojmenovat, ale ovládnout je nedokážete.

Vodnář

Veškeré chyby, které uděláte, napravte pokud možno ihned. Čím víc s tím budete otálet, tím budete naštvanější a tím méně se vám do toho bude chtít.

Ryby

Hrozí, že se zbytečně pohádáte kvůli tomu, co za to opravdu nestojí. Kdybyste lidem kolem sebe nechali jejich názory, bude to velice rozumné.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA