Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 52. den (22.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Na plese nebo na večírku si nezapomeňte miláčkovi koupit lístek do tomboly. Jde o drobné gesto, které ho potěší daleko víc, než si umíte představit.

Býk

Lunu ve Vahách využijte na nákup nové večerní toalety nebo společenského obleku. To, co koupíte, vytvoří základ vašeho oficiálního šatníku.

Blíženci

Party, na niž jste se těšili, se neuskuteční. Můžete si vybrat, zda se rozčilíte, nebo zda si řeknete, že klidný večer doma vlastně není vůbec špatný.

Rak

Vezměte na vědomí signály, které k vám vysílá vaše tělo. Dává vám najevo, že si opravdu potřebuje odpočinout, a chce, abyste mu to umožnili.

Lev

Čas si udělejte zejména na sourozence. Když vám volají a chtějí se s vámi ještě dnes sejít, můžete si být jistí, že se nejedná o žádnou banalitu.

Panna

Při výpravě na víkend si důkladně zkontrolujte, zda máte všechno, co potřebujete. Týká se to zejména klíčů, všech dokumentů a hlavně potřebných léků.

Váhy

Ve vztazích nic neměňte. Vše, co byste udělali, by vyvolalo dominový efekt, který by vás vedl k důsledkům, s nimiž jste při svých úvahách nepočítali.

Štír

Nikde není psáno, že musíte všechno dělat jen vlastníma rukama. Když si seženete někoho, kdo to za přiměřenou cenu udělá za vás, klidně toho využijte.

Střelec

Večer si dávejte pozor na to, co říkáte. Při kvadratuře mezi Merkurem a Jupiterem toho můžete říct opravdu hodně, ale rozumné bude jen máloco.

Kozoroh

Pokud vás někdo odmítá, nic si z toho neděláte. Doba, kdy jste takové situace prožívali dramaticky a ještě se jimi trápili, jsou naštěstí už za vámi.

Vodnář

Pozvání na ples se neodmítá. Chtít se vám sice nemusí, ale když uvidíte prosebné oči svého partnera, mávnete rukou, a začnete se strojit do večerního.

Ryby

Dobře si vybírejte člověka, kterému se chcete svěřovat. Kdybyste se při dnešních aspektech rozhodli, že to zvládnete sami, bude to daleko rozumnější.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA