Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 54. den (24.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Když nechcete riskovat odpověď, která vás nepotěší, prostě se neptejte. Pokud máte nějaké informace dostat, klidně počkejte, až k vám přijdou samy.

Býk

Ze svých snů nic nevyvozujte. Mohou být sice nepříjemné, ale tím, že je budete rozebírat a budete se jimi trápit, ztrácíte zbytečně energii i čas.

Blíženci

Jsou věci, v nichž si musíte co nejdřív udělat jasno. Dávejte jasné a jednoznačné otázky a chtějte stejné odpovědi. Není to snadné, ale jinak to nejde.

Rak

Zkuste omezit projevy své žárlivosti! Když budete svého miláčka hlídat trochu méně nápadně, než dosud, bude efekt vaší snahy daleko účinnější.

Lev

Debaty o tom, co jste na začátku svého vztahu udělali špatně a co jste měli dělat jinak, odmítejte. Smiřte se s tím, že jsou věci, co se změnit nedají.

Panna

Hádky rádi nemáte, ale to neznamená, že se jim máte vyhýbat. Ve chvíli, kdy na vás někdo slovně zaútočí, zapomeňte na vychování a hned mu to vraťte.

Váhy

Ať vyrazíte kamkoli, bude to stát podstatně víc, než jste čekali. Naštěstí patříte k prozíravým lidem, kteří mají vždycky rezervu v hotovosti při sobě.

Štír

Člověk, který vás označí za hodně emočního jedince, se trefí přímo do černého. Vy však před ním nesmíte ztratit tvář a proto mu rozhodně oponujete.

Střelec

Když se partner rozhodne kontrolovat vaše finanční hospodaření, musíte se ozvat. Bude to lepší, než kdybyste ho nechali, aby se choval jako exekutor.

Kozoroh

Z jedovatých komentářů si nic nedělejte. Při Luně ve Štíru je jich sice víc, než je zdrávo, ale vy na ně umíte zareagovat rychle, správně a vtipně.

Vodnář

Snažte se omezit svou žárlivost. Místo toho prokažte rozumný přístup k životu. Buďte rádi, že máte partnera, který je sympatický a který se líbí.

Ryby

Pozornost věnujte ani ne tak práci, jako odpočinku. Kdybyste si našli čas na relaxační cvičení, jímž si protáhnete celé tělo, bude to vynikající.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA