Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 55. den (25.2.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Nečekejte na změnu. Je už sice na obzoru, ale zatím daleko. Bude lepší, když se naplno pustíte do toho, co je potřeba udělat a co jste zatím odkládali.

Býk

Člověka, který se usměje na vašeho životního partnera, neberte rovnou jako nebezpečného soka v lásce. Svým úsměvem váš vztah nikterak neohrožuje.

Blíženci

Přes den, kdy je Luna ve Štíru, se nezastavíte. Domů přijdete velice unavení. Naštěstí máte kolem sebe lidi, kteří se o vás s láskou postarají.

Rak

Během dne, kdy je Luna ve Štíru, si nemáte na co stěžovat. Stačí, abyste jen naznačili! Veškerá přání se vám splní přesně a s rychlostí blesku.

Lev

Nepátrejte po důvodu svého naštvání. Naštvaní prostě jste a nic s tím nenaděláte. Musíte si však dát pozor, abyste své emoce nevybíjeli na nevinných.

Panna

Stáhněte se do pozadí a místo sebe nechte jednat svého miláčka. Momentálně má daleko lepší odhad situace a dosáhne vysoce pozitivních výsledků.

Váhy

Počítejte s útokem, který děti uspořádají na vaši peněženku! Všechna přání jim sice nesplníte, ale postaráte se, aby nakonec byli všichni spokojení.

Štír

Při Luně ve svém znamení budete neobyčejně citliví na všechno, co jen zdálky připomíná manipulaci. Pokud se o to někdo pokusí, bude upřímně litovat.

Střelec

Hlavně dopoledne se vám bude zdát, že jsou věci, na které byste se měli neprodleně vykašlat. Jde však o jednorázový impuls, kterému nesmíte podlehnout!

Kozoroh

Vaše představa společného života narazí na to, jak by ho rád prožíval partner. Bude s tím trochu problém, protože chce něco, co akceptovat nedokážete.

Vodnář

Veškeré hádky s dětmi vašeho partnera by bylo nerozumné. Bude daleko lepší, když se stáhnete do pozadí a necháte ho, aby si všechno vyřídil sám.

Ryby

Pro jistotu zkontrolujte stav peněz na účtu. Musíte mít dostatečný zůstatek na platby, které vás koncem měsíce čekají a jimž se bohužel nevyhnete.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA