Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 63. den (5.3.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Stacionární Merkur ve vašem domě věcí skrytých se opravdu snaží! Klepy shánět nemusíte, protože přijdou samy. Stačí, když budete sedět a poslouchat.

Býk

I když nejlépe víte, co je pro lidi ve vašem okolí dobré, vnucovat jim to nesmíte. Podejte jim to jako názor a pak jim dovolte, aby se rozhodli sami.

Blíženci

Stacionární Merkur vás poznamená daleko víc, než jste čekali. Do zásadních životních rozhodnutí se vám sice nechce, ale rozhodnout se přesto musíte.

Rak

Stacionární Merkur vám přihraje zajímavé nápady. Nepřemýšlejte, zda se vám hodí nebo nehodí. Neváhejte a začněte pracovat na jejich uskutečnění.

Lev

Pozornost věnujte hlavně daním a podobným platbám. I když vám je sestavuje renomovaný účetní, vy si musíte všechno ještě jednou zkontrolovat!

Panna

Při stacionárním Merkuru ve vašem partnerském sektoru je jakákoliv domácí domluva obtížná. Nechcete se s tím smířit a odložit ji na zítřek?

Váhy

S tím, co umíte, se bez výčitek svědomí chlubte! Pro vaši budoucnost to bude lepší, než kdybyste seděli v příslovečném koutě a čekali, až vás najdou.

Štír

Večer si vyhraďte na hovory o tom, co cítíte. S údivem zjistíte, že o své lásce umíte mluvit způsobem, který k vám vašeho miláčka znovu připoutá.

Střelec

Miláček přijde s tím, že něco nutně potřebuje. Vy o tom sice máte své oprávněné pochybnosti, ale protože láska vítězí, radost mu dopřejete.

Kozoroh

Stacionární Merkur ve vašem sektoru komunikace vás neskutečně rozpovídá. Pokud máte něco, co musíte projednat na úřadě, bez váhání se tam vypravte.

Vodnář

S nadřízeným je to těžké. Mluví nesmysly a ještě chce, abyste mu tleskali. Ostatní to možná zvládnout, ale vy se k tomu přemluvit nedokážete.

Ryby

Stacionární Merkur ve vašem znamení vás rozpovídá. Konečně pochopíte, že nemáte na nikoho čekat, ale že je nutné, abyste si své zájmy obhájili sami!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA