Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 103. den (14.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při trigonu mezi Sluncem a Jupiterem musíte vsadit na aktivitu. Šance, kterou z pouhé lenosti odložíte na později, se vytratí do nenávratna.

Býk

Když se na vás někdo začne vytahovat, nenechte se vyprovokovat. Nechte je mluvit a v duchu si myslete o jejich inteligenci to, co si zaslouží.

Blíženci

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vám posílá samé dobré nápady. Když navíc přemluvíte partnera, aby vám s nimi pomohl, dopadne všechno víc než dobře.

Rak

Vyrazte na návštěvu hradu nebo nějakého jiného romantického místa. Pokud by vás napadlo, že byste o něm měli napsat knížku, bez obav se do toho pusťte!

Lev

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vás obdaří neskutečnou velkorysostí. Zejména dětem odpustíte podstatně víc, než byste jim tolerovali jindy.

Panna

Potíže nejsou ani s těmi nejprotivnějšími příbuznými. Mohou sice provokovat, ale vám to nepohne. Stačí jeden pohled, aby se začali chovat slušně.

Váhy

Když vám na jednání vašeho partnera něco nesedí, přemýšlejte, co to je. Možná vám vadí, že něco jiného nahlas říká a naprosto jinak se pak chová.

Štír

Oblečte se tak, aby vám to slušelo a abyste vypadali hezky. Zcela určitě narazíte na někoho, před kým chcete vypadat nejlépe, jak jen vypadat můžete.

Střelec

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vám dá štěstí i tam, kde si ho vůbec nezasloužíte. Klidně se pusťte i do toho, čeho jste se zatím tak trochu báli.

Kozoroh

Moc mile vás překvapí vaši dlužníci. Dobrovolně a bez nucení vám přijdou vrátit peníze. Nejde sice o nějakou velkou částku, ale přesto vás to potěší.

Vodnář

Když kamarádi přijdou s tím, že byste na Velikonoce mohli někam společně vyrazit, měli byste souhlasit. Bude to lepší, než si umíte představit.

Ryby

Neděle bude po všech stránkách skvělá. Navíc spojíte rodinu a všichni dohromady se pustíte do zkušebního pečení velikonočního beránka. Bude to super!

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA