Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 105. den (16.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Jsou lidé, kterým musíte to, co chcete, opakovat stále dokola. Když jim to řeknete jednou a nevzrušeným tónem, usoudí, že to vlastně nemyslíte vážně.

Býk

Když vám partner řekne, že se máte v jisté záležitosti držet zpátky, měli byste ho poslechnout. Jeho názor je podložený zkušenostmi a plně opodstatněný.

Blíženci

Kvadratura mezi Venuší a Jupiterem varuje. Touha po nějakém záletu může být silná, ale její uskutečnění by mělo následky závažné a dlouhodobé.

Rak

Než začnete utrácet, dobře si rozmyslete, do čeho peníze investujete. To, co dnes vypadá jako věc, bez níž se neobejdete, budete zítra vnímat jinak.

Lev

Když se něčeho bojíte, jděte a sáhněte si na to. S překvapením zjistíte, že vaše představy byly podstatně horší, než realita. Ta je docela příjemná.

Panna

Když si už něco kupujete, nejdříve se dívejte na kvalitu a na to, jak vám to vyhovuje. Cenu a ostatní nutné záležitosti řešte až jako další v pořadí.

Váhy

Ze všeho nejvíce potřebujete samotu. Když si večer zařídíte tak, abyste si mohli své záležitosti v klidu promyslet, bude to ten nejlepší program.

Štír

Díky Luně v Panně se dokážete na svět kolem sebe podívat bez zbytečných iluzí. Navíc pochopíte, kam musíte napřít energii a kde vás čeká úspěch.

Střelec

Opět se ukáže, že jste vnímaví. Něco pro sebe pozitivního objevíte i v situaci, kterou by každý jiný bral jako něco otravného a nepříjemného.

Kozoroh

Luna v Panně vás nutí, abyste uvažovali o budoucnosti. Ohledně dovolené je jasno, ale otázku, zda stavět nebo nestavět, jste dosud vyřešit nedokázali.

Vodnář

Když něčemu nerozumíte, neptejte se, ale spíše pozorujte. Otázky by byly totálně k ničemu. S tím, že by vám někdo pravdivě odpověděl, počítat nemůžete.

Ryby

Při kvadratuře mezi Venuší a Jupiterem musíte být velice opatrní. Hrozí, že bez přemýšlení nakoupíte něco, co vám následně k ničemu nebude.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA