Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 109. den (20.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Venuše, která vstupuje do vašeho znamení, se vám postará o krásné Velikonoce. Vás strach z jara, prožitého o samotě, se ukáže jako neopodstatněný!

Býk

Hlavně si dejte pozor, aby se vám partner nepletl zbytečně pod ruce! Když budete každý dělat své a pak se pochlubíte výsledkem, bude to daleko lepší.

Blíženci

Sobota s Lunou ve Štíru není z nejsnadnějších. Hrozí, že se doma zběsile pohádáte kvůli maličkosti, nad kterou byste jindy svorně mávli rukou.

Rak

Hrozí, že vás z míry vyvede každá maličkost. Pak bude potřeba, abyste si řekli, že na světě není nic, co by vám zkazilo svátky a taky to dodrželi.

Lev

Je potřeba, abyste svou velkorysost trochu omezili. Místo čokoládových vajíček pro koledníky, kteří o ně stejně nestojí, si raději kupte něco na sebe!

Panna

Vstup Slunce do Býka vás vyloženě zklidní. Užíváte si volna a pohody. Večer byste si měli udělat čas na romantickou procházku ve voňavém jarním vzduchu.

Váhy

Venuše, která se přesouvá do vašeho partnerského sektoru, vám mění život. O své lásce s vámi začne mluvit někdo, do koho byste to v životě neřekli.

Štír

Dopoledne, kdy je Venuše ještě v Rybách, byste se měli věnovat svému partnerovi. Minimálně pak nebude vrčet, že máte čas na všechny, ale na něj ne.

Střelec

Vstup Slunce do Býka vás moc nepotěší. Slunce opustí váš sektor romantické lásky a miláček začíná mluvit o tom, že byste oba měli více pracovat.

Kozoroh

Slunce se dostává do vašeho sektoru romantiky a vy si užíváte. Při pohledu na svého miláčka dokážete dokonce zapomenout na práci a všechny povinnosti.

Vodnář

Pečení mazanců a jiné podobné aktivity vám přinášejí neskutečné množství uspokojení. V kuchyni se vám daří tak, že to lépe snad ani nejde.

Ryby

Vstup Slunce do Býka vylepší domácí atmosféru. Všechno se zklidní. Hádat se dokonce přestane i váš jinak hodně temperamentní a ohnivý partner.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA