Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 106. den (17.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Opravdu není důvod, abyste dělali všechno sami. Pokud s pomocí Merkura ve svém znamení odpoledne získáte pomoc, musíte ji taky náležitě využít.

Býk

Merkur, který vstupuje do vašeho sektoru tajemství, přináší informace, o které nestojíte. Jsou to další novinky, které vám budou jen zatěžovat hlavu.

Blíženci

V práci se klidu nedočkáte. Vy sice můžete mít všechno hotovo, ale přesto vás pošlou, abyste šli pomáhat někomu, kdo tak usilovně zdaleka nepracoval.

Rak

Dopolední vstup Merkura do Berana vás rozpovídá. Pokud se najde někdo, kdo vás naštve, bude mít dost času, aby svého rozhodnutí pořádně litoval.

Lev

Vstup Merkura do Berana vás přinutí k přemýšlení. Opravdu si nejste jistí, zda byste svou životní cestu neměli změnit a začít pracovat na svých snech.

Panna

Merkur odchází z vašeho partnerského sektoru a mezi vás se vrací harmonie. Miláček vás zbytečně neprovokuje a vy se neurážíte kvůli každé maličkosti.

Váhy

Jsou nabídky, které si musíte promyslet. Zpočátku se mohou sice tvářit jako vaše životní šance, ale ve skutečnosti se v nich skrývá nečekaný zádrhel.

Štír

Když chcete něco projednat a vyjednat, musíte se do toho pustit hned ráno. Po desáté se Merkur dostane do Berana a vaši protivníci začnou oponovat.

Střelec

Nenabízejte pomoc lidem, kteří si jí neváží a vážit nebudou. Tím, že jim dovolíte, aby si konečně natvrdo rozbili nos, jim pomůžete daleko více.

Kozoroh

Ať jdete kamkoli, vyhýbejte se davům. Nezapomeňte, že je před svátky, kdy mají kapsáři žně. Nakoupit jděte až večer, kdy je v obchodech lidí méně.

Vodnář

Vstup Merkura do Berana vás velice potěší. Konečně se začne mluvit o tom, co je důležité a co musíte řešit nejdříve. Žádné odklady připustit nesmíte.

Ryby

Merkur, který opouští vaše znamení, vás velice potěší. Konečně nikdo nechce, abyste se vyjadřovali k tomu, čemu nikdo nerozumí a co nikdo nechápe.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA