Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 112. den (23.4.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

S partnerem se dokážete domluvit skoro na všem. Problém bude jen v tom, kdo vyzvedne děti ze školky. Čas nemá nikdo, a proto si musíte hodit korunou.

Býk

Kdybyste byli upřímní, přiznáte, že se vlastně do práce docela těšíte. Tam nemusíte řešit dvacet maličkosti, ale můžete se soustředit na to podstatné.

Blíženci

Logické jednání a odpovědné rozhodování od nikoho nečekejte. To, že vám šéf připadá jako totální mimozemšťan, berte dnes jako obvyklou normu.

Rak

Když vás bolí hlava, nehrajte si na statečné a vezměte si prášek. Bude to podstatně lepší, než kdybyste celý den měli pocit, že se vám hlava rozskočí.

Lev

Když usoudíte, že se vám nabídka na změnu pracovní pozice nelíbí, klidně ji odmítněte. Bude to lepší, než kdybyste se smířili s něčím, co nechcete.

Panna

Konjunkce Slunce s Uranem vás dostane do situace, kdy se budete rozhodovat nezvykle rychle. Planety ale garantují, že svého rozhodnutí nebudete litovat.

Váhy

Pokud to jde, snažte se vyžít z vlastních zdrojů. Peníze si nepůjčujte. Aktuálně by vám dluh ulehčil život, ale časem byste ho stejně museli vrátit.

Štír

Nápady, s nimiž přijde váš miláček, byste měli pozorně vyslechnout a náležitě ocenit. Do naprosto geniality jim chybí opravdu jenom malý kousek.

Střelec

Vlastní tělo vás mile překvapí. Zjistíte, že na vás svátky nezanechaly žádné negativní stopy. Kalhoty dopnete stejně lehce a bez problémů jako dříve!

Kozoroh

S pomocí konjunkce Slunce s Uranem jdete přímou cestou za svým cílem. Vaše okolí má sice pocit, že to skoro až přeháníte, ale to vám může být jedno.

Vodnář

Když vám to, do čeho se váš sourozenec pouští, připadá riskantní, klidně mu to řekněte. Když to neuděláte vy, nebudete na to odvahu ani nikdo jiný.

Ryby

Musíte nahlas mluvit i o hodně nepříjemných věcech. To, že se tomu budete vyhýbat, je sice pochopitelné, ale z dlouhodobého hlediska nerozumné.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA