Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 229. den (18.8.2019)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Sliby dnes raději nedávejte. Vy je vyřknete a vzápětí na ně zapomenete, ale druhá strana si je bude pamatovat daleko déle, než by se vám líbilo.

Býk

Mars, který ráno vstupuje do Panny, zjemní a srovná atmosféru. Vaše okolí konečně pochopí, že vaše postřehy jsou opravdu k věci, a začne poslouchat.

Blíženci

I když je to pro vás práce opravdu náročná, zachovejte si klid a dobrou náladu. Lidí, kteří se naštvaně vracejí z dovolené, bude i bez vás dost!

Rak

Hvězdy vás mají opravdu rády! Kamarádi zavolají a sdělí vám, že slíbené ovoce na zavařování nepřivezou. Vy budete rádi, protože vás čeká volný večer.

Lev

Mars, který se dostává Panny, vás vystaví náročným zkouškám. Pod vlivem impulsu máte sklon koupit něco, co je drahé a co by vás stálo veškeré rezervy.

Panna

Vstup Marse do vašeho znamení vás vybaví neskutečnou energií. Projeví se to zejména při sportech, kde máte šanci porazit i nezpochybnitelné favority!

Váhy

Pochybnosti o sobě samých jsou luxusem, který si dnes nemůžete dovolit. Zejména večer je potřeba, abyste vystupovali s maximální možnou sebejistotou!

Štír

Vstup Marse do Panny zásadně vylepší domácí atmosféru. S miláčkem přestanete vypočítávat všechno, co kdo kdy neudělal, a začnete pilně spolupracovat.

Střelec

Vstup Marse do Panny zásadně mění situaci. Ještě včera jste se chtěli bavit, ale dnes budete přemýšlet, jak toho co nejrychleji udělat co nejvíce...

Kozoroh

O nová seznamování sice nijak zvlášť nestojíte, ale absolvovat je musíte. Naštěstí půjde o příjemné lidi, s nimiž vám nakonec bude docela dobře.

Vodnář

Odpoledne odchází Mars z vašeho partnerského sektoru a do vašeho vztahu se vrátí klid. Večer se miláček už bude chovat tak, jak jste byli zvyklí.

Ryby

Odpolední vstup Marse do vašeho partnerského sektoru se projeví rychle a důrazně. Partner se chová nelogicky a vy máte co dělat, abyste nevyletěli.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA