Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 220. den (8.8.2020)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Luna ve vašem znamení vám dává spoustu energie. Vy jen musíte přemýšlet, kam ji nasměrovat tak, abyste ji využili k dobrému a do posledního drobečku.

Býk

Člověka, který má pocit, že vám má právo a skoro až povinnost mluvit do života, musíte zarazit. Když mu to dovolíte dnes, bude to dělat už pořád.

Blíženci

Luna v Beranu aktivuje vaše kamarády. Na poslední chvíli vymyslí nějakou akci. Na jejich nápady reagujete pozitivně. Je to lepší, než večer sedět doma.

Rak

Rodinným akcím se raději vyhýbejte. Při Luně v Beranu se tam objeví plno kritiků, kteří budou hledat na vašem jednání chyby a na něž nemáte nervy.

Lev

Uvažujete, že byste od základů změnili svůj život. Nápady, které vám v tomto směru přijdou kolem poledne, jsou dobré a vy byste je měli promyslet.

Panna

Nápady, které máte ohledně stabilizace své finanční situace, se snažte bez otálení uvést do života. Je to skvělá a ojedinělá šanci, která se nevrátí.

Váhy

Při Luně ve vašem partnerském sektoru je všechno snadné. Vy zjistíte, že se s miláčkem dá docela dobře mluvit. On zase pochopí, že vás má poslouchat.

Štír

Především odložte přehnanou skromnost. Když něco umíte, klidně se tím pochlubte. Když o svých kvalitách nebudete mluvit, nikdo je nezaregistruje.

Střelec

Především si uvědomte, že tempo, které je pro vás přirozené, může být pro ostatní zničující. Zkuste se trochu překonat a přizpůsobte se ostatním.

Kozoroh

Při Luně v Beranu můžete mít potíže se soustředěním. Všechno chcete zvládnout hodně rychle, a nechápete, že to občas nemusí vyjít tak, jak si přejete.

Vodnář

Kolem poledne je potřeba, abyste svůj názor obhajovali naplno a bez diplomatických obezliček. Je to jediná cesta, která vás dovede k úspěchu.

Ryby

Pozor si dávejte zejména při práci s ostrými předměty. Pokud to jenom trochu jde, sekerám a nožům se raději vyhýbejte. Není třeba, abyste riskovali.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA