Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 131. den (12.5.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména odpoledne si dávejte pozor na každé své slovo. Lidí, kteří vás budou přesvědčovat, že jste řekli něco, co jste neřekli, bude kolem vás dost.

Býk

Zejména dopoledne se chovejte opatrně. Sextil mezi Marsem a Uranem vás nutí k riziku s tím, že si s ním poradíte, ale pokaždé to vyjít nemusí.

Blíženci

Při trigonu mezi Merkurem a Saturnem má každé vaše slovo váhu zlata. Právě proto musíte své výroky omezit a vyjadřovat se jen k tomu, co je nutné.

Rak

To, co se děje v práci, vás sice netěší, ale taky je vám jasné, že s tím nic nenaděláte. Novou práci se vám hledat nechce, takže musíte zatnout zuby.

Lev

O tom, že byste se rozhodovali sami, můžete leda tak snít. Ať děláte cokoli, počítejte s tím, že se k tomu budou chtít vyjadřovat buď rodiče nebo děti.

Panna

Kvůli tomu, co uděláte, vás svědomí hryzat nemusí. Konečně jste definitivně vyřešili záležitost, která vám vadila a s níž jste si poradit nedovedli.

Váhy

Trigon mezi Merkurem a Saturnem na vás působí velice blahodárně. Nemluvíte mnoho, ale každé slovo, které řeknete, bude neobyčejně užitečné.

Štír

Máte šanci pozitivně ovlivnit svou životní stabilitu. Je jen potřeba, abyste si jasně uvědomili, co chcete, a potom o to vesmír důrazně požádali.

Střelec

Díky trigonu mezi Merkurem a Saturnem dokážete správně odhadnout situaci a dobře reagovat. Úspěchy, které tak získáte, vám budou všichni závidět.

Kozoroh

Díky sextilu mezi Marsem a Uranem se rozhodujete rychle, ale dobře. Skoro se chce říct, že čím méně přemýšlíte, tím lépe všechno nakonec dopadne.

Vodnář

To, že jste zvládli dosavadní překážky, nic neznamená. Trigon mezi Merkurem a Saturnem před vás postaví nové a náročnější, s nimiž si musíte poradit.

Ryby

Za to, že se vám po všech stránkách daří, se nemáte proč stydět. Všechno, z čeho se dnes radujete, jste dosáhli vlastním přičiněním a vlastníma rukama.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA