Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 210. den (30.7.2021)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména kolem poledne si dávejte pozor na rychlé a nepromyšlené rozhodování. Lidé kolem vás vás sice do něj mohou nutit, ale vy se nesmíte nechat.

Býk

Zejména odpoledne je potřeba, abyste partnera vyloženě brzdili. Když na to, aby se choval rozumně, nedohlédnete vy, neudělá to už nikdo.

Blíženci

Vás smysl pro humor vám pomůže zvládnout i to, s čím byste si jinak neporadili. Jeho projevy nijak mírnit nemusíte. Humoru dnes není nikdy dost!

Rak

Z toho, co máte ukryto hluboko v duši, budete sami překvapení. Kolem poledne se stane něco, co všechno, co jste dosud skrývali, vytáhne na světlo!

Lev

Dobře vám udělá návštěva výstavy nebo kulturní akce, a potom posezení v kavárně. Vyberte si k tomu člověka stejné krevní skupiny a hezky si to užijte!

Panna

Především je potřeba, abyste zmírnili své pracovní tempo. Práci, kterou dnes začnete, stejně nemáte šanci dovést k nějakým uspokojivým závěrům.

Váhy

Když chcete dát výpověď, měli byste o udělat hned dnes. Když si zvolíte čas kolem poledne, budou všichni tak překvapení, že vám nikdo nic neřekne.

Štír

Mluvte tak, aby bylo všem kolem jasné, co svými slovy myslíte. Tím, že se budete vyjadřovat v jinotajích a hádankách, ničemu neprospějete.

Střelec

Ve vztahu vsaďte na upřímnost. Bude to lepší, než kdybyste předstírali city, které nemáte, a aktivovali vášně, které už dávno nejsou aktuální.

Kozoroh

Na to, abyste se někomu svěřovali s tím, co vás trápí, nemáte tu pravou náladu. Při své povaze chcete celou záležitost vyřešit vlastními silami.

Vodnář

Mluvte tak, abyste říkali pravdu, ale abyste jejím podáním lidi kolem sebe zbytečně nepopuzovali. Dá vám to sice trochu práce, ale nakonec to zvládnete.

Ryby

Toho, že by vás někdo za zády pomlouval, se nebojte. Vy se totiž chováte tak, že si ani nejpřísnější posuzovatel žádné důvody k pomluvám nevymyslí.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA