Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 323. den (20.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Při Luně ve svém partnerském sektoru nechejte jednat svého miláčka. Bude mít radost, že s ním počítáte. Vy si zase vychutnáte pohodu a nerušený klid.

Býk

Při Luně ve Vahách se pravděpodobně bude chtít smířit člověk, s nímž jste už nechtěli promluvit ani slovo. Teď se však rozhodnete pro změnu názor.

Blíženci

Díky Luně ve Vahách máte sklon navazovat nové a velice stabilní vztahy. Přijdou sice až v pozdních večerních hodinách, ale potom budou stát za to!

Rak

Luna v sektoru rodiny vás nutí k návštěvě rodinných akcí. Pokud se překonáte a něco na ně upečete, můžete čekat zasloužený obdiv a upřímnou chválu.

Lev

Nejistota, kterou pociťujete v práci, se vám ani trochu nelíbí. To, že začnete uvažovat o změně, je z vaší strany neobyčejně rozumné myšlenkový pochod.

Panna

Harmonická Luna v sektoru majetku vlastního pozitivně ovlivní váš finanční stav. Naštěstí vás nenapadne, že byste to, co vyděláte, mohli hned utratit.

Váhy

Pohodu, kterou dnes budete od rána prožívat a již si budete vychutnávat, vám nic nenaruší. Dokonce i děti se budou chovat naprosto vzorně!

Štír

Příznivá Luna z Vah vám do života vnese pohodu a klid. Navíc se můžete těšit na sny, které vám ukážou, kudy máte dále jít a čemu se máte vyhýbat.

Střelec

Problémy, které řeší kamarádi, berte vážně. Vy byste se s nimi vyrovnali nějakým cynickým vtipem, ale oni vaši sílu ducha a psychickou odolnost nemají.

Kozoroh

Při Luně ve Vahách usoudíte, že se je potřeba, abyste na kariéře pracovali daleko víc, než dosud. Hned vás taky napadne, kam byste ji měli posunout.

Vodnář

Při Luně ve Vahách se vám daří naprosto ve všem, do čeho se pustíte. Váš úspěch navíc není přechodný, ale je to základ dlouhodobé pozitivní změny.

Ryby

V novém partnerství hledejte koníčky, které máte se svým vyvoleným společné. S překvapením zjistíte, že toho, co vás oba baví, je opravdu hodně.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA