Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 321. den (18.11.2022)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

V práci se vám bude docela líbit. Atmosféra je pořád ještě tak trochu sváteční a nikdo po vás nic nechce. Dokonce zbude čas i na kávu s kolegy!

Býk

Když chcete starší generaci něco vytknout, měli byste to dělat citlivě. Je potřeba, aby se nenaštvala, ale o vašich slovech začala důkladně přemýšlet.

Blíženci

Sextil mezi Sluncem a Plutem zásadně mění váš život. Když se pod jeho vlivem pro něco rozhodnete, půjdete za tím vytrvale až do vítězného konce.

Rak

V práci se zbytečně nestresujte. Když přijde na lámání chleba, ukáže se, že jste se jako jediní drželi předpisů a že vám tedy není co vytknout.

Lev

Partner, který vám rozmlouvá vaše plány, to nedělá proto, že by vám nevěřil, ale proto, že má strach. Ví, že svým jednáním hodně riskujete.

Panna

Sextil mezi Sluncem a Plutem vás vede k zásadním rozhodnutím. Navíc si můžete být jistí, že toho, pro co se rozhodnete, nebudete litovat teď ani jindy.

Váhy

Zejména v práci si dejte pozor, abyste nezabředli do zbytečných detailů a nepodstatných maličkostí. Pořád musíte mít před očima cíl, k němuž směřujete.

Štír

Pozitivní vztah mezi Sluncem a Plutem přeje ve vašem případě rozhodnosti. Když usoudíte, že je něco potřeba, bez rozmýšlení půjdete a taky to uděláte.

Střelec

Zejména dopoledne čekejte velký tlak na detaily. Pokud nechcete mít v práci zbytečné potíže, měli byste se na ně zaměřit a věnovat se jim naplno.

Kozoroh

Příznivý vztah mezi Sluncem a Plutem přináší vynikající nápady. O tom, že jsou skvělé, musíte zejména partnera nejdříve přesvědčit, ale to dokážete.

Vodnář

Než někomu projevíte důvěru, přemýšlejte, zda si ji zaslouží. Pokud usoudíte, že ne, stáhněte se a komunikaci uvolněte nebo raději úplně přerušte.

Ryby

Harmonický vztah mezi Sluncem a Plutem vám přinese nápady, které se týkají vylepšení bydlení. Je ale potřeba, abyste se do něj pustili co nejdříve.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA