Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Denní horoskop - na 73. den (15.3.2023)

Každý den pro vás naši astrologové sestavují aktuální horoskopy, které odhalí osud vašeho znamení. Dnešní horoskopy vám napoví, co vás v daný den čeká a nemine. Horoskop dnes má roli praktického rádce, který vám poradí, čemu by bylo lepší se vyhnout a co byste rozhodně neměli promeškat. Na našich stránkách naleznete denní horoskop pro každé znamení.

Beran

Zejména dopoledne byste se měli raději držet stranou. Jakmile se zapletete do cizích sporů, situace se zvrtne zcela nepředpokládaným směrem.

Býk

Se vším důležitým čekejte na pozdější odpoledne. Luna bude v Kozorohu a postará se, abyste se rozhodovali moudře a po opravdu zralém rozmyšlení.

Blíženci

Časně ranní napěťový vztah mezi Marsem a Neptunem vás dostane do situace, kdy nebudete vědět, co dělat. Pokud to nevíte, raději nedělejte vůbec nic...

Rak

Nápady, s nimiž se miláček večer vytasí, musíte brát opravdu vážně. Když si uvědomíte, jak dlouho je musel vymýšlet, tak obtížné to zase nebude.

Lev

Do poledne můžete klidně trochu riskovat. Výsledkem bude nečekaný úspěch v oblasti, kde jste v poslední době sklízeli spíše samé negativní zkušenosti.

Panna

Napjatý vztah mezi Marsem a Neptunem vám pošle do cesty lidi, kteří moc nedokážou odlišit pravdu od výmyslu. Na vás si naštěstí nepřijdou!

Váhy

Nálady okolí se střídají tak rychle, že se v nich za žádnou cenu nevyznáte. Právě proto bude dobré, když omezíte aktivitu a stáhnete se do ústraní.

Štír

S lidmi, kteří mají pocit, že vámi klidně dokážou manipulovat, nesmíte mít slitování. Když jim to dovolíte jednou, budou se tak chovat už napořád.

Střelec

Neustále hledáte odpověď na otázky, které vás opravdu trápí. Dnes je šance, že po poledni přece jen odpověď na ty nejdůležitější dostanete.

Kozoroh

Do zmatků, které dopoledne panují, raději nezasahujte. Když vlastní aktivitu odložíte na odpoledne, bude výsledek vašeho snažení daleko lepší.

Vodnář

Napjatý vztah mezi Marsem a Neptunem dává zelenou všem manipulátorům. Naštěstí jim umíte dát najevo, že jste je prohlédli a nachytat se nenecháte.

Ryby

Den je vhodný k výběru nového nábytku a bytových doplňků vůbec. Než však vyrazíte, musíte si místo, kam ho chcete dát, ještě jednou pořádně přeměřit.

Předchozí dny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA