Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 23. týden (5.6.2017 - 11.6.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Hlavně na něj nežárlete! Když mu ve druhé polovině týdne, kdy se mu daří víc než vám, budete vytvářet bezvadně fungující znamení, prospějete tím vám oběma.

Býk

Jeho příbuzní se k vám nakvartýrují s naprostou samozřejmostí. Naštěstí patří váš Beran k lidem, kteří dovedou takovou situaci ohodnotit tak, že vypadnou rychleji, než původně chtěli.

Blíženci

Pokud potřebujete udělat něco, co vyžaduje vynaložení značné fyzické síly, je na to ten pravý. Když mu po jeho výkonu navíc namasírujete i záda, budete spokojení oba.

Rak

Velký vděk od něj nečekejte. Vy jste pro něj udělali všechno, co se dalo, ale jeho vděk je vyloženě formální. Nahlas nic neříkejte, ale berte to jako poučení pro příště.

Lev

O jeho vztahu k pořádku víte své. Zatím vám to nijak nevadilo, ale teď přemýšlíte, zda byste ho přece jen neměli přemluvit, aby byl k vašemu společnému okolí pozornější.

Panna

Návštěvy jeho příbuzných zbytečně neprožívejte. Když jim místo obvyklého opulentního pohoštění dáte kávu a kupované oplatky, bude to naprosto stačit.

Váhy

O plnou peněženku se bát nemusíte. I když je váš Beran v utrácení spíše impulzivní, v tomto týdnu se bude chovat neobyčejně rozumně a zbytečně nevydá ani korunu.

Štír

Některé věci musíte řešit. Zatím to vypadá, že vás Beran bere jako nevyčerpatelný zdroj peněz, a nechápe, že by zajišťování vašich potřeb občas mělo být i na něm.

Střelec

Do svého soukromí si od nikoho mluvit nenechte. Dotyčný vás sice může ujišťovat, že jeho úmysly jsou ty nejčistší, ale vy byste ho přesto neměli pustit ke slovu.

Kozoroh

Když něco uvaří, měli byste se překonat a náležitě ho pochválit. Pokud to, co dal na stůl, zkritizujete, nic neřekne, ale veškeré kuchyňské aktivity začne sabotovat.

Vodnář

Na to, že byste spolu uletěli, zapomeňte. Vy byste to možná dokázali brát jako jednorázovou záležitost, ale Berana byste k podobnému přístupu nepřinutili ani silou.

Ryby

Na lidskou poctivost spoléhat nemůže. Pokud si chce být jistý, že všechno dopadne tak, jak potřebuje, nesmí litovat času a peněz na právníka, u něhož se všechno sepíše a podepíše.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA