Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Regina

Regina Udělejte si horoskop na rok 2024 a zjistíte, jaký bude tento osudový a mnohdy zastrašující rok pro vás. Bojíte se zranění, ať už psychického, nebo fyzického? Máte strach z nešťastné lásky, nespokojené rodiny či finančních problémů? Nechte si udělat horoskop na rok 2024 a zjistěte, jak jste na tom v tomto roce vy.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 33. týden (13.8.2018 - 19.8.2018)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Kvůli sobě se nehádáte, můžete si však silně vjet do vlasů kvůli něčemu, co vlastně ani není důležité. Stačí, když jeden z vás hájí naprosto jiný názor, než ten druhý.

Býk

V pondělí, kdy se Mars vrátí do Kozoroha, se s ním nedomluvíte. Sám se vzteká a bezdůvodně rozčiluje, a nechápe, že vy můžete být tak klidní a vyrovnaní.

Blíženci

Řekněte mu, že ho máte rádi. Patrně se zatváří jako by to pro něj nebylo vůbec důležité, ale ve skutečnosti je to pro něj zásadní informace.

Rak

Jste z velice odolného materiálu,když dojde ke sporu, vyhrajete. Miláček si sice dosud mohl myslet, že s vámi bude lehká práce, ale teď zjišťuje, že se spletl....

Lev

Když vám začne vysvětlovat, že to bez něj nezvládnete, můžete se leda tak zasmát. K tomu, abyste mu vysvětlovali, že na vás působí jako koule na noze, se však nesnižujte.

Panna

Opravdu není důvod, abyste ustupovali ve chvíli, kdy je vám jasné, že máte pravdu. Beran bude vaším odporem tak překvapený, že to nakonec uzná i on sám.

Váhy

V úterý a ve středu, kdy je Luna ve vašem znamení, domu šéfujte vy. Partner může mít sice pocit, že mu berete moc z rukou, ale nakonec uzná, že jste to zvládli lépe, než on.

Štír

Potíží se nebojte, s Beranem po boku je budete překonávat jedna radost. Dokonce se při tom budete i chvílemi i velice dobře bavit.

Střelec

Jeho neustálé úvahy o tom, jak se efektivně vyhnout práci, vás neskutečně štvou. Přes týden to vydržíte, ale o víkendu se neovládnete a vybuchnete.

Kozoroh

To, že o svých starostech nemluví, opravdu neznamená, že je nemá. Neptejte se ho, co se s ním děje, ale bedlivě ho pozorujte- pak na to rychle přijdete sami.

Vodnář

Nezdá se vám, že na sebe zbytečně berete odpovědnost za to, co je výhradně jeho věc? Kdybyste mu nechali větší prostor, bylo by to lepší pro vás i pro něj.

Ryby

Představa, že všechno půjde samo, se vám moc nevydaří. V rozhodující chvíli se vám Beran začne plést pod ruce a postará se, aby všechno dopadlo jinak, než jste čekali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA