Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 36. týden (4.9.2017 - 10.9.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Šancí máte spoustu, ale měli byste se mírnit v jejich přijímání. Když to neuděláte, hrozí vám víkend, kdy budete muset dohánět zanedbanou práci a stejně to nezvládnete.

Býk

Hlavně nepředstírejte, že vám na něm nezáleží. Kdyby usoudil, že to tak opravdu je, ztratil by o vás rázem zájem a přestal by vás dobývat způsobem, který se vám přeze všechno líbí.

Blíženci

Do vašeho vztahu vstupují zajímavé změny. Váš Beran je plný nadšení pro své plány, a mluví o nich tak krásně, že o jejich kvalitě přesvědčí i vás.

Rak

Nenápadně ho pozorujte. Zejména starší generace Beranů o svých problémech vytrvale odmítá mluvit, a zápasí s nimi v hrdém osamocení. Dejte jim najevo, že jste tu pro ně!

Lev

O tom, že se v jeho rodině schyluje k velkým změnám, víte už dávno své. Když s tím ale přijde Beran, měli byste se tvářit, jako by to pro vás bylo to největší překvapení.

Panna

Když vám začne vysvětlovat, že žádné změny nejsou potřeba, pořádně se zamyslete. Je jasné, že je to člověk, který buď nechápe, co potřebujete, nebo to chápat prostě nechce.

Váhy

Na jeho vysoký tlak je jen jeden opravdu účinný lék. Pokud by se přestal rozčilovat, jeho zdravotní stav by se rázem zlepšil. Potíž je v tom, že právě to nedokáže.

Štír

Přiznejte si, že jste daleko unavenější, než obvykle, a že se na víkend těšíte hlavně proto, že si konečně odpočinete. Příjemné to bude i pro Berana, který přizná, že se cítí stejně.

Střelec

Zvládnete toho minimálně dvakrát tolik, než jste si původně mysleli. O víkendu budete sice unavení, ale velice spokojení. Navíc se budete koupat v upřímném obdivu těch méně výkonných.

Kozoroh

Když se zamiluje, bude to problém. Objektem jeho lásky totiž nebude člověk, s nímž byste si poradili, ale něco nehmotného, s čím si poradit nedokážete.

Vodnář

To, o co se snaží, je závod s časem, který vyhrát nemůže. Možná by pomohlo, kdybyste si s tím o tom promluvili, a vysvětlili mu, že jsou chvíle, kdy to, že boj vzdá, není ostuda.

Ryby

Když čeká, že některé věci přejdete podle svého zvyku mlčením, musí zjistit, že se plete. Kraválu se nevyhýbejte, protože to bude přesně tak energie, která bude mít na váš vztah velice pozitivní vliv.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA