Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 29. týden (17.7.2017 - 23.7.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Vrhnete se mu do náruče, nebo mu začnete vysvětlovat, že s ním už nehodláte ztrácet čas? V každém případě se můžete těšit na reakci, kterou jste nečekali, a která vám dá spoustu materiálu k přemýšlení.

Býk

Ohledně zdraví se s ním nedomluvíte. Beran má pocit, že to s péčí o jeho tělesnou schránku přeháníte, zatímco vy máte dojem, že na ní a její potřeby trestuhodně kašle.

Blíženci

Hádky vznikají i kvůli tomu, co byste jindy ani moc neřešili. V tomto týdnu se můžete pohádat třeba kvůli tomu, že jeden z vás nekoupil toaletní papír nebo něco podobného...

Rak

Konečně se naučil nechávat pracovní záležitosti v práci. Díky tomu si užijete partnera, který se nebude po návratu z práce rozčilovat, a s nímž dokonce bude i rozumná řeč.

Lev

Neustále chválí vaše kamarády a jejich kuchařské umění. Pro vás je to zábavné, protože většinu receptů, které Berana tak okouzlili, jste jim dodali právě vy...

Panna

Váš vztah sice není ideální, ale pořád je podstatně lepší, než valná většina vztahů vašich kolegů. Uvědomte si to dřív, než začnete miláčkovi vysvětlovat, že by to mohlo být ještě lepší.

Váhy

O zábavu se vám postará elektronika. Ať děláte cokoliv, dává najevo, že má svou vlastní hlavu, dělá si to, co chce, a vás nechá, abyste si s tím poradili, jak umíte.

Štír

To, že se vám do ničeho nechce, je sice přirozené, ale přesto to neprojde. Váš miláček je náležitě akční a použije všechny své triky tak, aby vás přesvědčil, že se vám vlastně chce...

Střelec

Jeho přísliby ohledně vaší další společné budoucnosti berte s rezervou. Týká se to zvláště neděle, kdy stačí, aby si dal dvě deci, po nichž vám slíbí ještě víc, než si umíte představit.

Kozoroh

Když se hádá s rodiči nebo s příbuznými vůbec, vy se do toho nepleťte. Riskovali byste stav, kdy se nakonec všichni svorně spojí proti vám a vysvětlí, že za všechno můžete vlastně vy...

Vodnář

Zajímavá bude zejména neděle, kdy jste oba pod pozitivním vlivem novoluní ve Lvu. Kdyby náhodou padla nabídka k sňatku, netvařte se překvapeně, ale rychle souhlaste!

Ryby

Hlavně si toho na sebe neberte zbytečně mnoho! Počítejte s tím, že vaše energetická úroveň se koncem týdne sníží a vy budete daleko méně výkonní, než jste čekali.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA