Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 27. týden (3.7.2017 - 9.7.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Nezdá se vám, že to s dobrou vůlí, kterou mu prokazujete, tak trochu přeháníte? Kdybyste se dokázali soustředit spíše na sebe a své požadavky, dýchalo by se vám daleko volněji.

Býk

Jde o týden, kdy se vyloženě vznášíte. Pozor si dávejte jen ve středu, kdy Beranovy přesvědčovací schopnosti rostou, a kdy se proti nim nedokážete dostatečně vymezit.

Blíženci

Když dopustí stav, kdy mu to života mluví deset lidí, nic pozitivního z toho nebude. Vám je to jasné, ale Beranovi to musíte hodně podrobně vysvětlit.

Rak

Volno může v případě vás dvou přinést jiné plody, než jste čekali. Pozor si dávejte zejména ve středu, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Uranem, a kdy si můžete říct víc než je zdrávo.

Lev

Oba máte dojem, že by ten druhý měl projevit více iniciativy. Kdybyste ho však neustále nepobízeli, byl by výsledek pro vás i pro něj daleko pozitivnější.

Panna

Když se s ním přestanete bavit, nic tím nevyřešíte. Váš Beran potřebuje jasně vědět, co vás rozčililo - protože jen tak vám může vysvětlit, že to rozhodně neudělal schválně.

Váhy

Když usoudí, že byste se měli seznámit s novými lidmi, nic zlého v tom nehledejte. Beran má pocit, že by to váš život obohatilo - a podstatě má i pravdu.

Štír

Překvapí vás svou rázností. Ve čtvrtek, kdy je pod vlivem kvadratury mezi Sluncem a Jupiterem, byste ho však měli hlídat, protože může nadělat více škody než užitku.

Střelec

To, co se o něj dozvíte, vážně neberte. Přímo se ho zeptejte, a když vám podá věrohodné vysvětlení, dál celou záležitost neřešte.

Kozoroh

Počítá s lecčím, ale ne s vaší dobrou pamětí. Pokud se vám rozhodne lhát o tom, co se v minulosti stalo, vy mu dokážete dost ostře vysvětlit, že mu na to nenaletíte.

Vodnář

Prodlužování vašeho vztahu k ničemu nevede. Oba to už dost dlouho víte a jenom čekáte na to, kdo to nahlas řekne jako první.

Ryby

Dozvíte se o něm věci, z nichž vám půjde hlava kolem. Naštěstí si zachováte zdravý rozum a dojde vám, že valná část informací je buď přibarvená nebo rovnou vymyšlená.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA