Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Iveta

Iveta V kartách je skryta pravda a výklad karet, ať už tarotových, cikánských nebo andělských pro Vás bude přínosem ve Vašem dalším životě. Karty ukazují obrázky, které následně věštkyně převede do formy informací a ty vám poskytne - můžete se tak zeptat na svou přítomnost, minulost i budoucnost, na lásku, vztahy i finance. Jmenuji se Iveta a výklad karet mi umožnil pomoci mnoha lidem znát svou budoucnost a lépe se tak připravit na štastné i méně štastné životní situace.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 31. týden (31.7.2017 - 6.8.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

I když miláček tvrdí, že je v jisté náročné záležitosti naprosto kompetentní, není to zdaleka tak divoké. Uděláte dobře, když si zajdete za dalším odborníkem a celou věci zkonzultujete i s ním.

Býk

Oba navazujete nové přátelské vztahy. Oba byste si však měli dát pozor, aby to mezi vámi a novými kamarády nezačalo jiskřit tak, že byste to nedokázali zvládnout.

Blíženci

Rozvažujte, přemýšlejte a za svým Beranem jděte až s hotovým názorem a připraveným návrhem. Vaše nápady pak přijme bez zbytečné debaty a řečí, bez kterých se klidně můžete obejít.

Rak

Společnou řeč s ním najdete rychleji, než si dokážete představit. Je jenom potřeba, abyste si od něj nenechali skákat do řeči, a přesvědčili ho, že je nutné, aby vás nechal domluvit.

Lev

O negativní zkušenosti, které máte s jedním z vašich společných známých, se s ním podělte. Pomůžete mu zvládnout náraz, který bude nepříjemný a hlavně nevyhnutelný.

Panna

Když se naučíte skvěle zvládat domácí přístroj, na který měl dosud váš Beran monopol, žádnou velkou radost z toho nemá. Dokonce usoudí, že se to učíte proto, abyste se ho mohli zbavit.

Váhy

Nic z toho, co mezi vámi bylo, se nedá zapomenout. Můžete si ale uvědomit, že i to, co je na první pohled zlé, může být ve svých důsledcích velice dobré...

Štír

Nenechte se svést tím, že vám nabízí něco zadarmo. Když se nad tím zamyslíte, zjistíte, že v důsledku bude cena daleko vyšší, než si chcete a hlavně můžete dovolit.

Střelec

Jsou věci, které musíte domyslet. Beranovy nápady jsou sice vynikající, ale pokud z nich nevychytáte všechny mouchy, vnesou vám do života spíše starosti než radost.

Kozoroh

Váš vztah probíhá velice rychlým tempem. Vy byste možná dali přednost trochu pomalejšímu průběhu, ale Beran zavelí a vy bez debat posloucháte.

Vodnář

Když přijde s tím, že je na všechno sám a že se to stihnout nedá, raději to nekomentujte. Museli byste mu vysvětlit, že je to jen jeho vina - a to by slyšel skutečně nerad.

Ryby

S kolegou z tohoto znamení je život jednoduchý. Potíže začnou až v pátek, kdy usoudí, že potřebuje z práce utéct dřív, a nechápe, že vám se zdá jeho nápad riskantní.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA