Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Partnerské horoskopy - na 30. týden (24.7.2017 - 30.7.2017)

Týdenní partnerské horoskopy, tvořené zkušenými astrology, vám objasní, proč se vám daný den nedařilo. Přečtěte si partnerské horoskopy podle znamení a zjistěte, čemu tento týden budete čelit, nebo na co se máte těšit. Mnohému špatnému se můžete vyvarovat.

Beran

Váš vztah se zásadně mění k lepšímu. Už na začátku týdne vám miláček řekne, že jste v jeho životě tím nejdůležitějším člověkem - a celý zbytek týdne vám dokazuje, že to tak opravdu je.

Býk

Máte o čem přemýšlet. Beran přijde s nápadem, který kompletně a od základů změní váš život. Vy nad tím dlouho přemýšlíte, ale k jednoznačnému závěru dojít nedokážete.

Blíženci

Když začne poplakávat kvůli své tíživé životní situaci, nenechte se zmást. Dobře víte, že se do tíživé situace dostal tím, že nedbal na vaše rady a bez ohledu na cokoliv si šel za svým cílem.

Rak

Najednou ho uvidíte v naprosto jiném světle. K tomu, proč jste se do něj zamilovali, přibude ještě několik hodně závažných důvodů, pro které si ho začnete vážit.

Lev

Když říká, že si něco neuvědomuje, je to tak trochu alibismus. Když se s ním dáte do trochu důkladnější debaty, záhy pochopíte, že si to naopak uvědomuje velice dobře.

Panna

Jeho nálady neřešte. Pokud se do nich ponoříte, zjistíte, že ztrácíte čas na něco, co je tak proměnlivé, že se to ani definovat ani rozluštit stejně nedá.

Váhy

Prázdniny se pomalu blíží ke zlomu, a vy zjišťujete, že jste nestihli ani polovinu toho, co jste původně měli v plánu. Zapomeňte na práci a trochu intenzivněji se věnujte zábavě!

Štír

Jsou věci, které byste mu měli rozmluvit. Když přijde s tím, že nutně potřebuje domácí pedikúru, je to nesmysl. Znáte ho a víte, že jde o něco, co jednou použije a pak se na to bude jen prášit.

Střelec

Když řekne, že přijede na víkend, zbytečně se kvůli tomu nestresujte. Beran rozhodně nepatří k lidem, kvůli kterým musíte stát půl dne u sporáku, protože jinou stravu než domácí nejí.

Kozoroh

Všechno, do čeho se pustí, mu jde naprosto skvěle. Naštěstí mu nemáte důvod závidět! Ve středu se Merkur dostane do vašeho znamení a přízně planet si budete užívat spolu.

Vodnář

Hlavně ho moc nerozmazlujte! Jeho sebevědomí už tak pod vaším vlivem posílilo - a pokud ho necháte posílit ještě víc, nebude s ním k vydržení už vůbec.

Ryby

Hlavně trvejte na tom, aby alespoň trochu omezil své ctižádostivé plány. Můžete mu třeba vysvětlit, že je léto, které jste chtěli trávit spolu...

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA