Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Kateřina

Kateřina Chcete se zeptat na jejich budoucnost, zdravotní stav či vzdělání? Přestaňte se strachovat a řekněte stop nejistotě - dětské horoskopy jsou tím pravým pro všechny maminky i tatínky. Jmenuji se Kateřina a specializuji se na jejich výklad.S pomocí horoskopu určím významné okamžiky v životě Vašich dětí.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 2. měsíc (1.2.2019 - 28.2.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Ukáže se, že veškeré přísliby, které jste v pracovní oblasti dostali, jsou na vodě. Můžete si vybrat, zda se kvůli tomu budete rozčilovat, nebo zda to vezmete jako něco, co se stává. Když se nenecháte vyvést z míry a zůstanete v klidu, přijdou záhy další a ještě lákavější příležitosti. Kdybyste však dokázali předstírat, že vás nabízené možnosti zase tak moc nezajímají, přišly by podmínky ještě lepší.

Býk

Klidně se vyjádřete ke třenicím, které jsou v poslední době v práci stále častější. Nahlas řekněte, že v takové atmosféře pracovat nechcete a nedokážete. Zároveň dejte jasně najevo, že se nehodláte přidat ani k jedné z bojujících stran. Vaše prohlášení kolegy trochu zklidní. Velice rychle jim dojde, že nežertujete, ale že svá prohlášení myslíte smrtelně vážně.

Blíženci

Klidně se spoléhejte na svou šťastnou hvězdu! V záležitostech, na kterých vám záleží, klidně riskujte. Opravdu to vyjde. Veškeré riziko si však odpusťte v záležitostech, které se týkají ostatních lidí. Tam naopak musíte mít každý krok promyšlený do posledního detailu. Lidem, které chcete a potřebujete dostat na svou stranu, musí být jasné, že s vámi jdou tou správnou cestou.

Rak

Nesmíte zapomínat, že kromě práce, na které vám záleží, má v životě své místo i relaxace. Když se vám naskytne šance na prodloužený víkend nebo na dovolenou na horách, neváhejte a jeďte. S údivem zjistíte, že vám pobyt na zdravém vzduchu dělá moc dobře. Spát budete naprosto skvěle a vynikající nápady, které se týkají toho, na čem pracujete, se jen pohrnou.

Lev

O tajemství, za které by většina lidí z vašeho okolí skoro zabíjela, vůbec nestojíte, ale přesto se k nim dostanete. V takovém případě je potřeba, abyste si včas uvědomili, že v rukou držíte odjištěný granát. Podle toho se taky chovejte. Naštěstí máte dost rozumu. Velice dobře si uvědomujete, co by zveřejnění takového tajemství znamenalo. Rozhodnete se, že budete mlčet a taky to dodržíte.

Panna

Vztahy s bývalým partnerem držte v hranicích rozumné komunikace. O tom, co máte v nejbližší době v plánu, s ním raději nemluvte. Bude to po všech stránkách lepší. Kdyby to bylo něco, o čem jste kdysi uvažovali jako o společném plánu, bral by to jako zradu. A kdyby to bylo něco, co s ním nemá nic společného, vnímal by to jako ujištění, že je mezi vámi navždycky konec, což by náladu taky nevylepšilo.

Váhy

Úvahy o tom, kam nasměrovat svou další profesní dráhu, jsou stále naléhavější. Je vám jasné, že tam, kde jste, do důchodu zkysnout nechcete. Než se rozhodnete, že se přesunete do jiné firmy o dvě ulice dál, přemýšlejte, zda byste nemohli jít alespoň na chvíli pracovat do ciziny. Zkušenosti, které tam naberete, budou užitečné. Navíc vyděláte podstatně víc, než byste za svou práci dostali tady.

Štír

S jednáním svých příbuzných nemusíte sice být spokojení, ale nic s ním nenaděláte. Máte jim ale plné právo připomenout riziko, jemuž se svým jednáním vystavují. Možná se dozvíte, že zbytečně strkáte nos do něčeho, po čem vám nic není. To vám ale může být jedno. Vy jste svou povinnost splnili tím, že jste je varovali. To, jak s touto informací naloží, je už jen na nich.

Střelec

Máte pocit, že jste na všechno, co vás potká, sami. Nemáte se komu svěřit. Kdybyste ale byli objektivní, museli byste uznat, že je to vaše vina. Tak dlouho jste se stylizovali do člověka, který má vždycky všechno pod kontrolou, až to všichni přijali jako fakt. Pokud chcete mít vedle sebe člověka, který vám pomůže, musíte především dokázat přiznat, že ho opravdu potřebujete.

Kozoroh

Jakmile se v práci děje něco, do čeho se nikomu nechce, protože to není tak úplně snadné, všichni se obrátí na vás. Jsou zvyklí, že stačí, aby vám jen trochu polichotili, a vy budete dělat úplně všechno. Tentokrát však padla kosa na kámen. Velice dobře si uvědomujete, že jde o záležitost, na které byste si mohli vylámat zuby. Naštěstí máte dost argumentů, kterými můžete své odmítnutí zdůvodnit.

Vodnář

Veškeré partnerské záležitosti probíhají skvěle. Poprvé za hodně dlouhou dobu máte pocit, že člověk, s nímž jste, není jen vedle vás, ale je s vámi. Než se mu ale začnete svěřovat se vším, co máte v plánu, měli byste přemýšlet. Opravdu nepotřebuje vědět všechno, co vám probíhá hlavou. Trocha soukromí, které si ponecháte, vašemu vztahu dodá to, co dosud postrádal.

Ryby

Usilování o celkovou životní stabilizaci pokračuje. Kromě jiného vám dojde, že je čas, abyste si koupili svůj vlastní byt nebo dům. Když se už do něčeho takového pustíte, musíte celé akci věnovat náležitou pozornost. Uvědomte si, že jste v situaci, s níž nemáte zkušenosti. To, že požádáte o radu někoho, kdo tyto zkušenosti má, je v tomto případě důkazem vaší velké životní zralosti.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA