Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 7. měsíc (1.7.2019 - 31.7.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Než se rozhodnete, že se pokusíte o nové pracovní místo, přemýšlejte, co od toho čekáte. Požadavky byste měli mít promyšlené dřív, než tam půjdete. Připravte se zejména na otázky, které se týkají vašeho finančního ohodnocení. Musíte se chovat tak, aby vašeho budoucího zaměstnavatele ani na chvíli nenapadlo, že by vás mohl přemlouvat, abyste ze svých požadavků ustoupili. To, co nezískáte teď, nezískáte už nikdy.

Býk

I když máte tvrdošíjné projevy a důsledný přístup k životu takříkajíc v popisu práce, tentokrát by bylo dobré, kdybyste se trochu mírnili. Hlavně v práci byste měli poskytnout prostor i kolegům. Dopřejte jim, aby chvíli pracovali na tom, co obvykle děláte vy. Zjistí, že je to daleko obtížnější, než si dosud mysleli. Zároveň si vás začnou vážit ještě víc, než si vás váží teď.

Blíženci

Je potřeba, abyste změnili přístup a svou pozornost upřeli na jiné záležitosti, než je jen práce a povinnosti všeho druhu. Když vám partner řekne, že by si představoval trochu náročnější dovolenou, než obvykle, je vám jasné, že se z toho nevymluvíte. Naštěstí dokážete vymyslet místo, kde se můžete věnovat jak koupání, tak různým fyzickým aktivitám, a kde budete spokojení oba.

Rak

Když se v práci dozvíte, že máte v době dovolené zastupovat svého nadřízeného, nepropadejte panice. Na zvládnutí jeho úkolů naprosto stačí, když se budete řídit zdravým rozumem. Navíc s údivem zjistíte, že práce vašeho nadřízeného není zdaleka tak náročná, jak se vás stále přesvědčuje. Občas vám dokonce napadne, že vy sami toho máte na starosti daleko víc.

Lev

Dokážete věci, na které můžete být velice hrdí. Patříte k těm nemnohým, kteří zvládnou harmonicky spojit zkušenosti, které během života získali, s energií, se níž hodlají měnit a nakonec i změnit svět. Navíc nikomu nedovolíte, aby vaše rozhodnutí ovlivňoval. Dobře víte, že pokaždé, když jste uhnuli ze své cesty a začali plnit přání někoho jiného, následoval průšvih.

Panna

To, že chcete léto využít mimo odpočinek i k vylepšení svého bydlení, je naprosto přirozené. Než se však rozhodnete, že změníte všechno od základů, měli byste chvíli přemýšlet. Při vašem akčním nastavení hrozí, že v návalu touhy po změnách vyhodíte něco, co je kvalitní, elegantní a vyloženě nadčasové. Zkuste nejdříve přemýšlet a až potom objednávat kontejner.

Váhy

Jakmile jsou v rodině problémy, počítejte s tím, že se o nich dozvíte. Všichni budou chtít znát váš názor a způsoby, kterými byste to řešili vy. Když jim ale řeknete, co si doopravdy myslíte, moc je nenadchnete. Budou mít pocit, že vaše řešení je až příliš přímočaré. Vy ale znáte život a víte, že je zbytečné vnášet komplikace tam, kde se to docela dobře dá zvládnout bez nich.

Štír

I když o to vůbec nestojíte a nijak na tom nepracujete, stává se z vás pomalu šedá firemní šedá eminence. Když váš nadřízený opravdu neví, kudy kam, obrátí se na vás a velice zaobaleným způsobem vás požádá o radu. Vy mu pak dovedete svůj názor sdělit tak, aby se neurazil, ale aby ho naopak využil způsobem, který bude ku prospěchu jemu, vám i firmě. Jako diplomaté pracujete na výbornou!

Střelec

Pokud se na začátek měsíce chystá v práci teambulingový víkend nebo něco podobného, nesmíte tam chybět. Zaprvé se budete královsky bavit. Zadruhé si získáte přízeň nadřízených. Ti konečně pochopí, že se ve vás skrývá množství talentů, kterých si zatím nevšimli. A zatřetí z toho může být velice zajímavé erotické dobrodružství, zakončené ještě zajímavějším vztahem.

Kozoroh

Žádných náročných jednání se nebojte. Není k tomu důvod. Jděte na ně s tím, že vám i protistraně záleží na to, abyste se domluvili a neházeli si zbytečně klacky pod nohy. Zároveň si uvědomte, že musíte počítat s výjimečnou a tím i dražší dovolenou, než bývá ta obvyklá. Partner přišel v tomto směru se zcela konkrétními požadavky a ustoupit z nich nehodlá.

Vodnář

Opět se sami na sebe naštvete - ale opět až v době, kdy se s tím nebude dát nic dělat. Jakmile vám někdo nabídne za slušné peníze práci navíc, nebudete váhat ani chvíli a hned ji přijmete. Až později vám dojde, že kvůli tomu budete muset obětovat kus dovolené, nebo alespoň zkrátit víkend. Na konci měsíce budete tedy mít o pár tisíc na účtu víc, ale taky budete na padnutí.

Ryby

Opět se přesvědčíte, že nemáte důvod spěchat. Když počkáte, zjistíte, že většina úkolů, na kterých jste hodlali pracovat, mezitím ztratila na důležitosti. Ušetřený čas můžete ale věnovat uspořádání papírů a dokumentů, které se vám v poslední době nahromadily. Chtít se vám sice nemusí, ale přesto je musíte srovnat do nějakého rozumného systému. Jde o záležitost, která nepočká.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA