Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Lída

Lída Andělská věštba hledá pravdu, dává pocit jistoty a především upozorňuje na možné problémy, na které byste si měli dát pozor. Nechte si vyložit andělské karty a nejen překonáte ve svém životě zábrany, ale naleznete i tajné dveře, ke kterým máte skrytý klíč - objevíte-li ho, mohou se Vaše sny i přání splnit a udělat Vás štastnějšími. Jmenuji se Lída a pomocí Andělských karet Vám pomohu nalézt Vaši životní cestu. Výklad Andělských karet Vám umožní prožít hezčí budoucnost.

Můj profil

Ivana

Ivana Každého někdy trápí partner, partnerka nebo obecně láska. Láska je skutečně skrytá, ale podíváme-li se do hvězd, zjistíme, že právě hvězdy nabízejí odpovědi na naše otázky ohledně lásky a partnerského vztahu. Partnerskými vztahy se zabývám již mnoho let a s pomocí partnerského horoskopu jsem pomohla mnoha lidem oživit stávající vztah nebo získat novou lásku. Vaše spřízněná dušička a pravá láska čeká i na Vás.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Čínský horoskop - na 3. měsíc (1.3.2019 - 31.3.2019)

Chcete vědět, co o vás říká čínský kalendář? Prohlédněte si náš měsíční čínský horoskop, jenž odhalí vaše přednosti, ale i slabiny. Podívejte se, na to, co vám čínská astrologie doporučuje. Víte, s kým si tento měsíc budete rozumět a komu se naopak vyhnout? Jací jste podle čínské astrologie? Znáte své znamení? Horoskopy podle znamení vám to napoví...

Beran

Práce máte až nad hlavu, ale to vám vůbec nevadí. Přesto byste si měli dávat pozor, abyste si stresy, které v práci nasbíráte, zbytečně netahali domů. Rodina by na vás za to byla plným právem naštvaná. Kdybyste navíc dokázali přemýšlet o relaxaci, kterou nutně potřebujete, bylo by to pro vás ještě lepší. Je prostě potřeba, abyste si uvědomili, že váš život netvoří jen práce.

Býk

Vytrvalost, na kterou jste obvykle tak pyšní, se může obrátit proti vám. Hrozí, že budete se stejným nasazením prosazovat jak to, co je vám ku prospěchu, tak to, co vám vyloženě škodí. Když navíc odmítnete radu člověka, který to s vámi myslí opravdu dobře, máte na průšvih zaděláno. Kdybyste pochopili, že pravdu mohou mít občas i ostatní, žilo by se vám lehčeji.

Blíženci

Společenská sezóna je v plném proudu a vy si ji taky naplno užíváte. Využíváte všech šancí, abyste se dostali mezi lidi, a pořádně si to vychutnáváte. Na plesy a různé jiné akce se však nevypravujete jen kvůli zábavě. Velice dobře víte, že kontakty, které v takovéto neformální atmosféře navážete, budou pro vaši další budoucnost neobyčejně užitečné a přínosné.

Rak

Jsou věci, o kterých byste mluvit neměli. Nevzpomínejte na to, co bylo. Nevyčítejte partnerovi, že měl kdysi v kritické chvíli udělat něco jiného, než udělal. Změnit se to už stejně nedá. Kdybyste se rozhodli, že uděláte za minulostí tlustou čáru a přestanete se jí zabývat, bude to jen dobře. Konečně si vytvoříte čas a prostor, který můžete věnovat budoucnosti!

Lev

Jsou chvíle, kdy musíte svou velkorysost držet na uzdě. Když zjistíte, že někdo dělá chybu, nespokojte se s tím, že to s ním proberete mezi čtyřma očima. Můžete tím začít, ale nebojte se ho upozornit, že to je jen první stupeň. Dejte mu najevo, že byste celou záležitosti dávali k soudu jen hodně neradi, ale když nebudete mít jinou možnost, klidně to uděláte.

Panna

Než se rozhodnete, že se v práci postavíte do čela nespokojených, ještě chvíli počkejte. Je docela možné, že se situace změní k lepšímu i bez vás. Pak je ale potřeba, abyste okamžitě a bez váhání využili změny trendu ve svůj prospěch. Na lidi, kteří vám budou vyčítat sobectví, nedejte. Kdyby byli připravení stejně dobře jako vy, šli by za svým prospěchem ještě důrazněji.

Váhy

Vaše budoucnost se rýsuje ve velice slibných barvách. Je jen potřeba, abyste si nekomplikovali život tím, že se budete zbytečně ostýchat. O tom, co umíte, mluvte bez obav a nahlas. Najdou se sice lidé, kteří mají dojem, že se zbytečně předvádíte, ale to vám může být jedno. Jde o šanci, kterou musíte využít. Když to neuděláte, budete na druhou takovou možnost čekat dlouho a marně.

Štír

Úvahy o tom, že byste mohli začít podnikat s příbuznými, by měly zůstat právě jen ve stadiu úvah. Když si představíte, jak obtížně byste u nich prosazovali svou autoritu, hned vám dojde, že to není ten nejlepší nápad. Bude lepší, když začnete na zelené louce s lidmi, které si sami vyberete. Práce bude i tak dost, ale vy alespoň nebudete mít za zády rozhádané příbuzenstvo.

Střelec

Chcete ukázat, že jste opravdu nejlepší? Pokud ano, budete k tomu mít spoustu příležitostí. S předváděním svých kvalit to však nesmíte přehánět. Čím nenápadněji se budete chovat, tím větší je šance, že uspějete. Kromě toho je potřeba, abyste alespoň jednou vyrazili do hor nebo se věnovali nějaké jiné fyzické aktivitě. Protáhnete tam tělo a získáte jiný náhled na život.

Kozoroh

V dlouhé a dost nepříjemné záležitosti se objeví příslovečné světlo na konci tunelu. Konečně přijdou zprávy, které vám vrátí naději. Navíc zjistíte, že můžete začít uvažovat o uskutečnění svých snů. Pokud jsou navázané na hypotéku nebo jinou formu půjčky, měli byste vyrazit do banky a zjistit, zda a za jakých podmínek by vám půjčila. Bude s tím sice spousta práce, ale tu zvládejte.

Vodnář

To, že s někým nesdílíte názor, není ještě důvod, abyste se svého mínění vzdali. Trvejte na svém zdvořile, ale tak, aby každému bylo jasné, že o změně postoje nemůže být řeč. S tím, že vám spousta lidí z vašeho okolí nerozumí, si hlavu nelámejte. Čím víc a intenzivněji jim to budete vysvětlovat, s tím intenzivnějším pocitem totálně ztraceného času se pak budete potýkat.

Ryby

Zamyslete se. Úvahy o tom, že budete na všechno sami, nejsou tak úplně příjemné. Když se však nad nimi zamyslíte, zjistíte, že všechno má svou dobrou stránku. Když budete na všechno sami, nebudete se s nikým muset dělit o odměnu a uznání. Navíc můžete svůj úspěch složit u nohou svého partnera. Ten si opět potvrdí, že si vybral dobře a že jste ti nejlepší.

Předchozí měsíce


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA