Věštírna-Horoskopy.cz



Seznamte se ještě dnes!


ATX Seznamka

Zdál se Vám zajímavý sen, který by jste chtěli zažít v realitě nebo naopak hrozivý a nebezpečný horor, po kterém netouží ani akční hrdina se zbraní v ruce? Jmenuji se Karin a zabývám se výklady snů, které bývají mnohdy předzvěstí naší budoucnosti.

Můj profil

Renáta

Renáta Náhledněte do své budoucnosti, otevřte dveře k bráně osudu, zastavte se a hleďte na Váš budoucí život. Mé jméno je Renáta a věštění budoucnosti a pomoc lidem je pro mne životním posláním. Společně nahlédneme do Vaší blízké i vzdálenější budoucnosti.

Můj profil

Mohlo by vás zajímat


Erotický horoskop - na 35. týden (27.8.2018 - 2.9.2018)

Erotický horoskop vám může napovědět o tom druhém mnoho. Je to dobrý milenec? Jaké znamení si nejlépe v posteli rozumí? A jaký je jeho sexuální apetit? To všechno tyto horoskopy dokáží. Mohou vám dokonce i poradit, jaký styl milování má váš partner nebo partnerka nejraději. A s kým si pod peřinou budete rozumět nejvíce.

Beran

Tím, že neustále jen přemýšlíte nad způsoby, kterými byste co nejvíce zpestřili a tím vašemu miláčkovi zatraktivnili váš erotický život, jen ztrácíte čas. Bude lepší, když se v této oblasti budete řídit svými zájmy a potřebami. Partner bude nejdříve překvapený. Pak ale začne přemýšlet nad tím, co chcete a potřebujete vy. Bude to pro vás docela sympatická změna.

Býk

Jakmile se rozhodnete, že někoho opravdu chcete, padne vám do náruče sám a dokonce moc rád. Pokud si to však chcete pořádně užít, chvíli počkejte. Když začátek týdne věnujete lehkému eroticky podbarvenému oťukávání, bude to skvělý nástup. K realizaci svých snů a tužeb pak můžete přejít v pátek a v sobotu. Luna ve vašem znamení vám poskytne dokonalou inspiraci. Navíc budete mít na své hrátky dost času.

Blíženci

I vy se občas musíte popasovat se skutečnostmi, s nimiž dosud žádné zkušenosti nemáte. Průšvih přijde hned v pondělí, kdy se kolem vás začne kromě obvyklých ctitelů točit i člověk, kterého jste dosud považovali za kamaráda. Nejdříve si budete myslet, že si z vás dělá legraci. Pak přijdete na to, že své návrhy myslí vážně, což bude šok. Se ctitelem stejného pohlaví dosud zkušenosti nemáte...

Rak

Zvlášť krásná erotika vás čeká v pondělí večer a v úterý ráno. Díky Luně z Ryb se dokážete na miláčka naladit nejen fyzicky, ale i duševně a duchovně. S chutí mu plníte i ta nejodvážnější a nejpřekvapivější přání. Navíc ho dokážete dirigovat tak, aby se stejně choval i on k vám. V úterý budete v práci sice oba totálně nevyspalí, ale se životem neobyčejně spokojení.

Lev

V jednání svého miláčka logiku nehledejte. Byla by to zbytečná ztráta času. Na jedné straně vyžaduje, abyste v jeho životě fungovali jako osudový partner. Na druhé chce, abyste mu poskytovali útočiště a neustálé erotické služby. To, že se oboje v jedné osobě spojit nedá, mu můžete stokrát vysvětlovat. Vaše argumenty sice vyslechne, ale stejně je nepochopí...

Panna

Způsob, jakým váš miláček projevuje své city, se vám ani trochu nezamlouvá. Sami za sebe byste dali přednost jemnějšímu a laskavějšímu projevu. Pokud si partner myslí, že vás získá přístupem, ve kterém se energické jednání pohybuje až na hranici brutality, je nejvyšší čas, abyste mu vysvětlili, že na jiné něco takového možná zabírá, ale u vás to opravdu nehrozí.

Váhy

Otázky sexu a erotiky jsou v době, kdy se Slunce pohybuje vaším sektorem tajemství, daleko složitější, než byste řekli. Máte sice chuť na skrývaný a vzrušující románek, ale zároveň si uvědomujete, jaký průšvih by nastal, kdyby se na to přišlo. Když už se do něj pustíte, chovejte se alespoň opatrně. Mažte všechny maily a zprávy, které vám vás utajený ctitel posílá. Miláček se vám sice obvykle v poště nehrabe, ale čert nikdy nespí.

Štír

Než začnete erotické kvality svého miláčka chválit, přemýšlejte, zda a k čemu je to dobré. Je zbytečné, abyste jeho už tak dost značné sebevědomí posouvali ještě výš. Když mu dáte zcela normálním způsobem najevo, že jste spokojení, bude to naprosto stačit. Veškeré další rozebírání hned zarazte. Veškeré hodnocení by se mohlo zvrtnout způsobem, který by se vám nelíbil a který by vás nakonec i naštval.

Střelec

Zejména v pondělí a v úterý ráno připomíná vaše milování pohyb v minovém poli. Stačí, abyste zavřeli oči a nechali se unášet. Miláček hned zbystří a začne se vyptávat, co se děje. V takovém momentě musíte zapnout veškerý pod sebezáchovy a přesvědčit ho, že nic. Kdybyste se mu svěřili, že jste se sice tělem milovali s ním, ale přitom mysleli na někoho jiného, šlo by o zdraví...

Kozoroh

Počítejte s tím, že jde o týden opravdu náročný. Jak vy tak miláček toho máte v práci tolik, že nevíte, kam dřív skočit. Přesto si musíte čas rozvrhnout tak, abyste ho měli dost jak pro práci, tak pro sebe navzájem. Nezapomeňte, že sexem ze sebe dostanete veškeré napětí. To, že po milování s partnerem proberete ještě všechny praktické záležitosti, na které byste jinak neměli čas, berte jako další bonus.

Vodnář

Můžete si sice slibovat, že se k miláčkovi budete chovat láskyplně a chápavě, ale stejně se vám to nepodaří. Když partner provede něco, co se vám nelíbí, neodoláte a ozvete se. Následovat bude ostrá hádka s dlouhodobými důsledky. Smíříte se až v neděli odpoledne. Luna se dostane do Blíženců a vy konečně dokážete přejít na alespoň trochu normální způsob komunikace.

Ryby

Slunce ve vašem partnerském sektoru je vám velice příznivé. Vy však musíte trvat na tom, aby se nic neměnilo. K miláčkovi přistupujte stejně jako dosud. O žádných erotických experimentech raději neuvažujte. Kdyby se vás miláček zeptal, kde jste se je naučili a s kým jste je zkoušeli, neskutečně byste se naštvali. Do háje by šla nejen veškerá erotika, ale i partnerský soulad.

Předchozí týdny


Horoskop na tento týden

[%TITLE%] [%TEXT%]


Podmínky služby, technicky zajišťuje TOPIC PRESS s.r.o. - info@topicpress.cz. Cena hovoru na astrolinky je 90 Kč/min., maximální délka hovoru 13 minut.
Cena 1 sms na věšteckém chatu je 60,- Kč, www.platmobilem.cz. Podporujeme: Prodej štěňat, Horoskopy a Inzerujem.cz
Vytvořilo studio EDVENS MEDIA